Autobedrijf De Groot/Unica Fire Safety 35+ toernooi

Off 193

Bij VRC zijn een aantal enthousiastelingen drie jaar geleden gestart met 35+ voetbal. De animo hiervoor is enorm toegenomen binnen de vereniging en ook in de regio. Gelouterde mannen van 35+ die het allemaal leuk vinden om de ‘kicksen’ onder te binden om actief en vooral in een sportieve sfeer tegen een balletje te trappen met andere teams. Dat heeft bij VRC inmiddels geleid tot drie 35+ teams en komend seizoen zelfs een vierde heren team plus een dames 35+ team.

Een 35+ toernooi hoort daar natuurlijk ook bij. Na het succes van het eerste VRC 35+ toernooi vorig jaar volgt uiteraard de tweede editie op het sportpark van VRC  in 2018.

Zaterdag 23 juni vindt het plaats en aan veel is gedacht om de 35+ voetballers een aantrekkelijk toernooi voor te schotelen: aansprekende tegenstanders, sportieve sfeer, kort programma, oog voor de 3e helft met een BBQ, EHBO, gerenommeerde scheidsrechters, een goede barbezetting, een 35+ DJ en twee fantastische sponsoren: Autobedrijf De Groot en Unica Fire Safety.

Het toernooi heeft een wederom topbezetting met de volgende teams: De Merino’s, DOVO, DOVO Allstars, GVVV, VRC 1, VRC 2 en VRC 3.

Het toernooi start om 12.45 en duurt tot circa 16:20. Er wordt gespeeld in een poule waarin alle teams tegen elkaar spelen in wedstrijden van 15 minuten. Om 17:00 uur is de prijsuitreiking en daarna start het belangrijkste onderdeel van het toernooi:  de derde helft met BBQ en DJ.

Wij hebben er zin aan en wij wensen alle deelnemende teams een mooi en sportief toernooi toe. Kom gerust kijken.

De toernooiorganisatie

Maarten Anbeek en Jan Kees Bos