Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Begeleidingsstaf JO19-1 bijna rond

In deze gekke tijden is de commissie Voetbalzaken ook bezig met aankomend seizoen. Ik ben verheugd dat de staf voor de JO19-1 bijna rond is. In eerdere communicatie melden wij dat Jan van Dalem (midden op de foto) de nieuwe hoofdtrainer is. Vandaag kunnen wij melden dat Sven Roosen (rechts op de foto) assistent trainer van Jan gaat worden. Een beginnende trainer die wij als VRC een kans willen geven om zich verder te ontwikkelen in het trainersvak.

Met twee trainers van buiten de club is het belangrijk dat je iemand naast de trainers zet, die de club kent. Wij zijn enorm blij dat Alex Admiraal (links op de foto) de rol als elftalleider van het vlaggenschip van de jeugd op zich wil nemen.

Daarmee zijn we bijna rond als staf voor de jongens O19-1.

Ben je geïnteresseerd om als assistent-scheidsrechter (grensrechter) hierbij aan te sluiten? Laat dit even weten aan Patrick Rebergen via voorzitter-ctz@vv-vrc.nl

Patrick Rebergen

Commissie Voetbalzaken