Bericht van El Captaino

Vanuit G voetbal een hele tijd stil geweest.

Dus dacht de El Captaino van de G1 en zoals de Veenendaalse Krant zegt 1 van de kartrekkers van het G voetbal binnen VRC laten we wat van ons horen. Inmiddels zijn beide teams als even bezig in het huidige seizoen en doen ze het beide goed ondanks dat we nu wat meer op voetbal niveau ingedeeld.

We trainen super gezellig nog wel samen en doen de trainers er alles aan om de trainingen zo leuk mogelijk te maken en dat gaat nog steeds super goed. Qau standen staat op dit moment de G1 5de in een poule van 6 en G2 5de in een poule van 5.

Dan zie ik nu al een aantal kijken van dit gaan we nog wel met bargieboy ouwehoeren maar eigenlijk doen we het niet zo slecht nog niet met beide teams omdat we ook met beide teams in een hele nieuwe samenstelling spelen ondanks dat we wel met de zelfde groep zijn en krijgen we met beide teams ook een totaal andere opstelling.

Wat super leuk is om op andere plekken te kunnen spelen wat iemand niet in 1ste instantie dacht. Nu zien we al regelmatig wat mensen langs de kant staan naast de ouders die komen kijken en dat is super leuk om te zien en bedankt daarvoor.

Nu speelt VRC G1 9 november hun 1ste thuis wedstrijd in de competitie om 10.30 en de g 2 een week later 1 van hun laatste thuis wedstrijd in hun poule.

Nou zou ik het leuk vinden en het team ook als jullie volgende week om 10.30 langs het veld staan om de G1 aan te moedigen. We hebben de 1ste wedstrijd helaas met 4-3 verloren en kunnen wel wat steun gebruiken.

Denk voor nu dat het qau info wel genoeg is en dat ik rond de winterstop weer met een leuk verslagje kom.

Hopelijk zie ik jullie 9 november om 10.30 langs het veld om de G1 aan te moedigen.

Groetjes bargieboy