Bericht Veensche Businessclub

Off 690

De Veensche Businessclub beleeft geweldig event rondom Stadsderby VRC – Veenendaal!

Zaterdag 31 maart jl. was het de grote dag voor VRC de belangrijke wedstrijd tegen Veenendaal stond namelijk op het programma. Winst betekende dat de kampioenskansen intact zouden blijven, verlies vooralsnog afhaken.

De Veensche Businessclub had in broedervolle samenwerking met VRC speciaal voor deze wedstrijd flink uitgepakt om de leden van de businessclub op sportpark Spitsbergen een fantastische middag/avond te laten beleven.

Er was speciaal een tent neergezet, sfeervol ingericht, waar men ontvangen werd met het welkomstwoord van René Pfeiffer, de voorzitter van De Veensche Businessclub. Vooraf, in de pauze van de wedstrijd en na de wedstrijd waren er drankjes en hapjes en vermaakten de vele leden en hun introducees zich prima waarbij ook het netwerken niet werd vergeten.

Bijzonder was ook dat de collega businessclub leden van vv Veenendaal waren uitgenodigd en dat men daar ruimschoots gebruik van heeft gemaakt. Het ‘ons kent ons’ gehalte was dan ook groot.

De derde helft werd in een fantastische sfeer gevierd in de VRC-kantine met DJ Sander Post en een bijzonder enthousiast optreden van John de Bever. Die natuurlijk zijn knaller ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ liet horen. Er waren van fans van alle voetbalclubs uit ’t Veen’  maar het was 1 groot feest zonder enige wanklank. Sportverbroedering in optima forma!

Het duurde dan ook even voordat de laatste gasten naar huis gingen…….

Speciale dank aan het bestuur van VRC, Stuif Entertainment, Dick van de Maes Catering en natuurlijk alle aanwezigen!

Bekijk hier het toernooischema 2018