Bericht voor trainers en leiders

Beste trainers en elftalleiders,

Seizoen 2020/’21 zit er dan echt op. Er is veel gebeurt door corona. Helaas geen officiële wedstrijden, maar wel ontzettend veel inzet en passie om toch door de corona maatregelen het seizoen door te komen en goed af te sluiten. Ontzettend dankbaar zijn wij hiervoor. Complimenten!

Commissie technische zaken
Als commissie zijn wij enorm dankbaar en trots voor de inzet en enthousiasme van de huidige en nieuwe trainers en leiders. Niet alleen in de selectie elftallen, maar ook in de overige elftallen.
Wij zijn bewust dat we als vereniging goed op weg zijn en ook dat het op bepaalde momenten (nog) beter kan.
Uiteindelijk doen we het samen en zal de commissie technische zaken op diverse punten richting en duidelijkheid moeten geven. Dit hopen wij in het nieuwe seizoen te creëren door aandacht te geven aan de volgende pijlers:

• Het verder uitrollen van het jeugdbeleidsplan voor de gehele jeugd;
  • Het ondersteunen van alle trainers en jeugd op technisch, organisatorisch en pedagogisch gebied;
  • Optimaliseren van communicatie naar alle betrokkenen hoe we tot besluiten komen;

Start trainingen seizoen 2021/’22
Vanaf zaterdag 14 augustus kunnen de selectieteams in de bovenbouw (O19 t/m O13) starten.
Vanaf maandag 23 augustus kunnen de 1e en 2e teams in de onderbouw (O12 t/m O8) starten.
Vanaf maandag 30 augustus starten alle overige teams.

Op dit moment zijn alle betrokkenen druk bezig met het opstellen van het trainingsschema. Wij hopen dit op korte termijn te publiceren op de website.

Save the date
Op vrijdagavond 27 augustus nodigen wij alle trainers en leiders uit voor de aftrapbijeenkomst seizoen 2021/’22. Aanvang 19.00 uur (tot ongeveer 21.00 uur)
Aanmelden kan bij Patrick Rebergen, door een mail te sturen naar voorzitter-ctz@vv-vrc.nl

In deze bijeenkomst staan wij kort stil op afgelopen seizoen. Maken wij kennis met nieuwe trainers en leiders. Geven we een aantal handvatten hoe VRC denkt over voetbal, loopscholing en pedagogiek (opvoedkunde). Ook zijn de verschillende sectiehoofden aanwezig om jullie te helpen op organisatorische zaken. Uiteraard sluiten we af met een drankje en te proosten op de start van een nieuw voetbalseizoen.

Namens de commissie technische zaken,

Patrick, Jan, Bert, Jasper, Maarten en Nick.