Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

Bewoners ’t Boveneind ontvangen rijk gevulde dinerbox van De Veensche Businessclub/VRC

0 140

Woensdag 30 december j.l. ontvingen alle (maar liefst 110) bewoners een rijk gevulde dinerbox uit handen van Henriette van de Bovenkamp vrijwilligster bij v.v. VRC. Henriette had het idee opgevat om in deze bizarre Corona periode de eenzame ouderen in Veenendaal eens een fors hart onder de riem te steken. “Juist in deze tijden is het belangrijk om te laten zien dat we er als Veense gemeenschap voor elkaar zijn”, aldus Henriette.

Op de foto boven: (van links naar rechts): Henriëtte van de Bovenkamp (VRC vrijwilligster en initiatiefnemer), Gerrit Jan van de Weerthof (voorzitter v.v. VRC), Wendy de Witte (locatie manager ’t Boveneind), René Pfeiffer (voorzitter De Veensche Businessclub).
Fotograaf: Hanno Stijn.

Henriette benaderde De Veensche Businessclub en VRC om e.e.a. mogelijk te maken en deze waren direct enthousiast en zegden dan ook alle medewerking toe. De businessclub zorgde voor de benodigde financiën en VRC stelde o.a. de keuken ter beschikking voor het vervaardigen van de dinerboxen en regelde het transport.

Locatiemanager Wendy de Witte van ’t Boveneind (onderdeel van zorggroep Charim), was uiteraard zeer content met dit spontane initiatief.

“De betrokkenheid met onze ouderen is natuurlijk hartverwarmend en waarderen wij dan ook zeer, juist nu is het heel belangrijk voor onze bewoners om dit te ervaren”.

Voorzitter van De Veensche Businessclub (René Pfeiffer) liet desgevraagd weten dat de leden van de businessclub het van groot belang vinden om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen.

“Hoewel dit niet primair de doelstelling is van onze club maken we voor dit liefdevolle initiatief graag een uitzondering”, aldus pfeiffer.

Gerrit Jan van de Weerthof (voorzitter VRC) geeft aan dat dit wederom een treffend voorbeeld is van de spirit en samenwerking binnen VRC. “Onze vrijwilligster Henriette die dit geweldige initiatief neemt, de enthousiaste medewerking van onze businessclub, het is wat wij willen zijn en uitstralen”.

De dinerboxen zijn mede tot stand gekomen door de fantastische medewerking van:  Bakkerij ’t Haverland, Deko Sign (print & design) en Slagerij van Doorn. Waarvoor dank!

 

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy