Bijzondere Algemene Leden Vergadering “VOETBALAMBITIES VRC”

Off 499

Het bestuur van VRC nodigt haar leden, donateurs, vrijwilligers en ouders/verzorgers van onze jeugdleden uit tot het bijwonen van een Bijzondere Algemene Leden Vergadering op maandag 10 december in ons clubgebouw op Sportpark Spitsbergen.  De BALV begint om 20:00 uur. Het clubgebouw is open vanaf 19:30 uur.

Het adviesrapport  “Samen op weg naar 2020”  van 5 juli 2016 gaf ons adviezen op zeven thema’s. Het bestuur volgt deze stapsgewijs op.

Op deze avond nemen wij u graag mee in onze ambities op voetbalzaken en wat wij willen bereiken op 4 van de 7 thema’s uit dit rapport:

1. Jeugd

“Hoe laten we onze jeugd met plezier goed ontwikkelen, beter presteren en voorkomen wij dat ze VRC verlaten?”

2. Selectie en Breedtesport

“Hoe zorgen wij voor goede verdeling van aandacht voor zowel Selectie- als Breedtesport en zorgen we voor goede doorstroming en aansluiting?”

3. Ambitie en middelen

“Hoe houden wij onze sportieve ambities hoog en hoe houden wij deze in gezonde balans met onze beschikbare middelen?”

4. Communicatie

“Hoe verbeteren wij onze onderlinge communicatie op het gebied van voetbalzaken?”

De uitwerking wordt u op hoofdlijnen gepresenteerd.

Ten slotte willen wij u allen vragen om samen een besluit te nemen op het bestuursvoorstel voor een fundamentele wijziging in onze beloningssystematiek betreffende onze selectiespelers uit meest prominente selectie teams: VRC 1, VRC 2 en JO19-1.

De onderwerpen zijn mooi en moet een ieder aanspreken.

Wij hopen op een grote opkomst en hopen u dan ook allen te mogen verwelkomen.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. VRC