Blijf fit deze zomer met het zomerlidmaatschap bij tennis- en padelvereniging Spitsbergen

Ken je dat? Bij de start van het voetbalseizoen ben je niet vooruit te branden. Je conditie is in de zomer zienderoge minder geworden. Om in de voetballoze zomer toch fit te blijven, introduceert tennis- en padelvereniging  Spitsbergen het zomerlidmaatschap. Voor 75 euro mag je volop gebruik maken van de tennis- én de padelbanen.

Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni tot en met 31 augustus. Het is dus een perfecte manier voor bijvoorbeeld voetballers om in de zomerstop op een leuke manier door te sporten en fit te blijven.

Heb je nog nooit padel gespeeld en kan je hierin wel wat ondersteuning gebruiken? Daarvoor biedt TPV Spitsbergen beginnerslessen aan.

Wil jij ook fit starten in het nieuwe voetbalseizoen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.