Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

Bochane trotse sponsor VRC JO13-3

Dankzij Autobedrijf Bochane hebben de spelers van JO 13-3 vandaag voorafgaande aan de wedstrijd tegen SV Zeist nieuwe sporttassen gekregen. De jongens kunnen nu goed voorbereid aan de wedstrijden en trainingen beginnen. Namens Bochane overhandigde Carla Bochane-v.d. Scheur de nieuwe Quick tassen aan de stralende teamleden. De wedstrijd werd overigens met 4-0 gewonnen door de JO 13-3.

Bochane – Als je vooruit wilt!

Bochane gelooft dat mobiliteit altijd een belangrijk onderdeel zal blijven in het leven van mensen. Het zorgt voor vrijheid en stelt in staat om te gaan en staan waar iemand maar wil. Bochane voorziet in die behoefte en zorgt ervoor dat men zorgeloos van A naar B kan reizen. Op welke manier dan ook. Het aanbieden van die zorgeloze mobiliteit gaat bij ons verder dan alleen een transactie. Wij bewegen mee met de veranderende behoeften van onze klanten en zorgen voor continuïteit van ons bedrijf.

Bochane is officieel dealer van  Renault, Dacia en Nissan. Daarnaast heeft Bochane een universeel schadebedrijf, een leasemaatschappij en een autoverhuurbedrijf. Voor bedrijfswagens van Renault en voor bedrijfswagens van Nissan hebben wij aparte business centers.

Namens de sponsorcommissie/teamleden/ouders en begeleiders Kees, Bastiaan, Mark) bedanken we Carla hartelijk voor de sponsoring!