Bram Bartels toernooi

Op 15 juni heel vroeg in de ochtend verzamelde het G-team zich bij VRC voor een geweldig voetbaltoernooi.

Aangekomen op ons mooie sportpark wisten we niet wat we zagen! Op het parkeerterrein stond de grote KNVB-bus klaar om ons als echte profs naar Soest te vervoeren!

Het (voetbal)feest begon vroeg in de ochtend al direct in de bus richting Soest. Van André Hazes tot de Snollebollekes, alles kwam voorbij en iedereen zong met volle borst mee!

Nou ja…iedereen… Eén persoon had nog een schoonheidsslaapje nodig. Cees sliep door de vele Nederlandstalige hits heen en was zodoende volledig uitgerust voor zijn rol als diepe spits.

Aangekomen op het sportpark van SO Soest werden we verwelkomd door een Brassband die de sfeer binnen het team goed op peil hield.

Na een bakkie koffie gingen de speler zich rustig omkleden en verzamelden we ons op het hoofdveld voor de officiële opening. De opening werd verzorgd door de kinderen van Bram Bartels en de bekende presentator Wilfred Genee. Een hele korte warming-up van Gert Kruys en het toernooi kon nu echt beginnen!

De eerste wedstrijd begonnen we goed tegen een G-team uit de 1e klasse. Na een mooie aanval scoorden we de 1-0, helaas kregen we op het eind toch nog een doelpunt tegen waardoor we met een gelijkspel genoegen moesten nemen. De uitslagen van de drie wedstrijden daarna zijn we allemaal vergeten maar wat we nog wel weten is dat we de laatste wedstrijd hebben gewonnen. Ook onze diepe spits Cees Beijer scoorde! Het schoonheidsslaapje in de KNVB-bus had toch zijn uitwerking.

Nadat iedereen gedoucht en weer fris en fruitig bij de kantine stond was wel duidelijk waarom ze zo rustig aan hadden gedaan in de wedstrijden… Ze kregen consumptiebonnen voor drank, BBQ en ijs. De trainers en begeleiders hebben ze nog nooit zo hard zien rennen…. naar het eten….

De BBQ was erg lekker en we hadden zelfs live muziek. We keken onze ogen uit hoe goed sommige spelers konden dansen en zingen.

Inmiddels was het al na 5 uur en één voor één gingen alle andere teams naar huis. VRC heeft dan misschien niet het toernooi gewonnen maar voor het feesten was VRC zeker de kampioen!

Maar aan alles komt een einde en de grote KNVB-bus stond ons alweer op te wachten voor de terugreis. Rond 20:00 uur waren we weer terug in Veenendaal en ging iedereen moe maar voldaan naar huis. We hebben met z’n allen een topdag gehad!

De spelers en trainers van het G-team willen met name Bram Bargeman heel erg bedanken voor wat hij allemaal voor het G-team heeft gedaan dit seizoen. Bram is echt de drijvende kracht achter dit geweldige team!

Het G-team en begeleiding wil verder iedereen nog een hele fijne vakantie toewensen en tot ziens in september op ons mooie sportpark!