Algemeen, Club van 50

BREW – een fantastische aanvulling voor de VRC club van 50!

We zijn echt heel blij om te kunnen vertellen dat BREW – Veenendaal is aangesloten bij de VRC Club van 50. Onze club van 50 leden kunnen hier vanaf heden terecht met hun VRC club van 50 pas en kunnen ook bij BREW genieten van de fantastische 10% korting!

Welkom in de huiskamer van Brew
Het is een warm welkom in het kleurrijke vintage koffie- en theehuis in centrum Veenendaal.
De heerlijke luie banken, brede fauteuils, warme haardjes, sfeerverlichting en koffiegeuren nodigen direct uit om er een hele middag te vertoeven.
Met een zonovergoten terras aan de Veense gracht biedt deze prachtige locatie een uniek decor voor iedere denkbare dagbesteding: geniet van een verse Italiaanse kop koffie of thee, een heerlijke lunch voor grote of kleine trek, een lekkere snack of een gevarieerd High Tea arrangement.

Op zoek naar een cadeautje of lekkernijen voor thuis?
Loop een deur verder en je komt terecht in een zoet winkeltje waar je wordt verleid door een uniek en ruim assortiment handgemaakte chocolade en Limburgse vlaaien en gebak.
De industriële kasten zijn ruim gevuld met prachtige cadeausets, losse theeën, koffiebonen en accessoires. Kortom; een uitstapje naar Brew is een waar feestje voor elke gelegenheid!

Limburgia
Sinds mei 2020 heeft Limburgia Veenendaal een héél fijn nieuw plekje gekregen in het centrum van Veenendaal als shop-in-shop bij Brew.
In het zonnige pand aan de Veense gracht is het Limburgia gebak helemaal thuis tussen de chocolaterie en het restaurant van Brew dat dagelijks een groot aantal liefhebbers van zoete lekkernijen mag verwelkomen.
Bestel jouw favoriete vlaai alvast op onze webshop om zeker te zijn van jouw gewenste lekkernij!
Wilt u liever direct gebak afhalen, bel gerust voor de huidige voorraad op 0318-304540.

Over BREW
Brouwersgracht 69
3901 TK Veenendaal
info@brew-veenendaal.nl
www.brew-veenendaal.nl

BREW Veenendaal…Bedankt voor jullie deelname aan de VRC club van 50.

Wil je ook lid worden van de VRC club van 50 en profiteren  van kortingen bij diverse winkels en restaurants? Neem dan hier een kijkje op onze Club van 50 pagina en word lid!