Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

Club van 50 – Feestelijke opening nieuwe terras

Zaterdag 18 mei jl. is het nieuw ingerichte terras bij veld 2 officieel in gebruik genomen door de leden van de Club van 50.

Het fraaie terras bestaat uit vier luxe picknickzitjes met plantenbak, twee statafels en vier leunrekken met zicht op veld 2. Zonder de financiële bijdrage van onze leden van de Club van 50 was deze verbetering van ons sportcomplex niet mogelijk, alle leden ontzettend bedankt!

Voor de openingshandeling waren Gerrit Jan van de Weerthof (voorzitter), Dick van de Broek (beheerscommissie) en Dick van Laar (Club van 50 lid van het jaar 2018/2019) uitgenodigd. Na een korte speech van Barend van Kesteren werd het feestelijk versierde terras geopend door het stukprikken van enkele met confetti gevulde reuze ballonnen en het afsteken van vuurwerkfonteinen.

Aansluitend werd te trekking verricht van het Club van 50 lid van het jaar 2019/2020… met als gelukkige: Henk de Kamper. Hij heeft een tegoedbon ter waarde van 50,00 euro ontvangen ter besteding bij onze sponsor Restaurant De Bonnefooi.

De stemming voor het bestedingsdoel 2019 heeft als winnaar het opfrissen van het terras bij veld 1 opgeleverd. Wederom iets moois dat dankzij de Club van 50 gerealiseerd kan worden!

Onder het genot van een gebakje en en glaasje bubbels werd er door de aanwezige leden van de Club van 50 lekker nagepraat over onze fantastische vereniging, waarna de meesten richting veld 1 vertrokken om ons eerste elftal aan te moedigen.

Bent u nog geen lid van de Club van 50? Meld u dan nu aan via https://www.vv-vrc.nl/club-van-50/inschrijfformulier/

De feestelijke opening van het terras is mede mogelijk gemaakt door Heeren van de Wijn (www.heerenvandewijn.nl) en Balloonsss (www.balloonsss.nl).

VRC Club van 50