25% Korting in de nieuwe clubwebshop!

De clubwebshop is vernieuwd! In de shop waarin alle Quick sportkleding verkrijgbaar is. Wanneer je rechts bovenin op de clubcode vrc_01 invult bij ‘Inloggen’, veranderen alle prijzen.

Klik op onderstaande button en neem snel een kijkje in de clubwebshop en log in met vrc_01 voor je korting!

De webshop bestaat uit vier onderdelen: ‘vv VRC clubassortiment’, ‘sportkleding’, ‘accessoires’ en ‘casual’.

Bij het clubassortiment staan alle artikelen in vv VRC clubkleuren. Hier zit ook automatisch een vv VRC clubbadge op.
Bij ‘sportkleding’ en ‘accessoires’ staan alle artikelen in alle kleuren. Hier zit geen vv VRC badge op.
Verder is er een casual kledinglijn van Quick, hier zit ook geen badge op.

• Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd;
  • 15% van je aankoopbedrag gaat naar de vereniging;
  • Je kunt kiezen uit producten met of zonder vv VRC-clubbadge;
  • Personaliseer je product door je naam, initialen of nummer erop te laten drukken;
  • Keuze uit het gehele Quick assortiment;
  • Je bestelling reken je af met iDeal of CreditCard .