Algemeen, Uitgelicht

Communicatie vertrek Jan de Haan, Mark Soekimo en Albert Raterink

Off 797

Hoewel het voetbalseizoen nog een aantal maanden te gaan heeft, is de technische commissie al gestart met de voorbereidingen voor het seizoen 2018/2019. De afgelopen maand is binnen de commissie voetbalzaken gediscussieerd over het huidige beleid en de structuur binnen de jeugdafdeling van VRC. Om de aanhoudende groei bij de jeugd te managen en de sportieve ambities in de prestatie- als de breedtesport waar te kunnen maken, is een koerswijziging gewenst. Het is dan ook de bedoeling om met een nieuwe organisatiestructuur en beleidsplan het nieuwe seizoen te gaan starten.  Hierover zullen wij binnenkort meer informatie verstrekken.

Een andere structuur betekent in dit geval ook een andere invulling van de huidige functies van technische coördinator prestatiesport (Jan de Haan) en technisch coördinator breedtesport (Mark Soekimo). Deze functies worden in een andere hoedanigheid ingevuld in de nieuwe structuur. Inmiddels zijn hierover gesprekken gevoerd met betrokkenen en commissie voetbalzaken. De stand van zaken is momenteel dat we in onderling overleg met respectievelijk Mark Soekimo en Jan de Haan zijn overeengekomen dat zij aan het einde van dit seizoen stoppen met hun huidige functie bij VRC en tevens geen rol gaan invullen in de nieuwe organisatie 2018/2019.  Zij blijven de komende maanden natuurlijk nog gewoon betrokken bij allerlei zaken en voorbereidingen m.b.t. selecties en indelingen. Uiteraard bedanken wij Jan en Mark voor hun positieve bijdrage aan te ontwikkeling van het jeugdvoetbal van VRC de afgelopen jaren en wensen hun veel succes bij hun verdere carrière .

Tot slot. Albert Raterink heeft aangegeven zijn werkzaamheden als lid van de CVZ te beëindigen. Zijn taken worden overgenomen door de andere leden van de CVZ. Hij blijft wel betrokken bij het G-voetbal en is gezien zijn jarenlange ervaring en geel blauwe bloed, beschikbaar als ‘vraagbaak en adviseur’ voor de CVZ.  Albert, ook jij hartelijk dank voor je inzet en bijdrage afgelopen jaren.

Jacob van den Essenburg
voorzitter Commissie Voetbal Zaken

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041