CONTRIBUTIE INCASSO JULI EN AUGUSTUS

Eind van deze maand wordt de contributie van je bankrekening afgeschreven. Zowel bij de leden die de contributie in 1 keer (jaarcontributie) betalen als bij de leden die in 12 termijnen (maandcontributie) betalen.  Betaal je per kwartaal of per halfjaar? Ook dan wordt de eerste termijn eind deze maand afgeschreven.

In juli is er door VRC geen contributie geïnd. Daarom wordt er nu bij die leden die per maand betalen 2 keer het maandbedrag geïncasseerd. Over de maand juli en augustus dus!!

Het jaarbedrag voor het hele seizoen wordt bij VRC bij betalingskeuze per maand, in twaalf termijnen opgesplitst vandaar dat ook juli een twaalfde deel daarvan is. Of er die maand wel of niet gevoetbald wordt speelt daarbij geen rol.