Contributie incasso juli en augustus

Off 144

Eén dezer dagen wordt de contributie van je bankrekening afgeschreven. Zowel bij de leden die de contributie in 1 keer (jaarcontributie) betalen als bij de leden die in 12 termijnen (maandcontributie) betalen.

In juli is er door VRC geen contributie geïnd. Daarom wordt er nu bij die leden die per maand betalen 2 keer het maandbedrag geïncasseerd. Over de maand juli en augustus dus!!

Het jaarbedrag voor het hele seizoen wordt bij VRC bij betalingskeuze per maand, in twaalf termijnen opgesplitst vandaar dat ook juli een twaalfde deel daarvan is. Of er die maand wel of niet gevoetbald wordt speelt daarbij geen rol.

Er is dit seizoen geen indexering op de contributie toegepast. Wel is de contributie iets verhoogd i.v.m. de twee nieuw aangelegde kunstgras velden. De verhoging verschilt per categorie en ligt per maand tussen de € 0,20 en € 0,45.

Zie ook onderstaand bericht op 29 juli 2018

Contributie seizoen 2018-2019