Contributie verhoging & incasso juli en augustus

Op de Algemene Ledenvergadering van 25-9-2017 hebben de leden ingestemd om de contributie elk jaar (tot en met het seizoen 2021-2022) te verhogen i.v.m. het trapsgewijs invoeren van de huurverhoging van het kunstgras.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Daarnaast wordt er dit jaar ook een indexering van 2,5% op de contributie toegepast. Hierbij zijn afhankelijk van de termijn (maand, kwartaal of halfjaar) kleine afrondingsverschillen mogelijk! Deze indexering is niet toegepast op de hierboven genoemde kunstgras verhoging.

Vorig jaar is er conform de afspraak op dezelfde ALV geen indexering toegepast.

In de tabel hieronder vindt je de oude en nieuwe contributie bedragen.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Eind deze maand wordt de contributie van je bankrekening afgeschreven. Zowel bij de leden die de contributie in 1 keer (jaarcontributie) betalen als bij de leden die in 12 termijnen (maandcontributie) betalen.  Betaal je per kwartaal of per halfjaar, ook dan wordt de eerste termijn eind deze maand afgeschreven.
Wil je de contributie termijn betalingen wijzigen, bv van jaar naar maand of van kwartaal naar maand, dan moet je dit voor 25 augustus per mail kenbaar maken aan ledenadministratie@vv-vrc.nl !

In juli is er door VRC geen contributie geïnd. Daarom wordt er nu bij die leden die per maand betalen 2 keer het maandbedrag geïncasseerd. Over de maand juli en augustus dus!!
Het jaarbedrag voor het hele seizoen wordt bij VRC bij betalingskeuze per maand, in twaalf termijnen opgesplitst vandaar dat ook juli een twaalfde deel daarvan is. Of er die maand wel of niet gevoetbald wordt speelt daarbij geen rol.