Bij VRC heeft u de gelegenheid tot keuze in termijnbetalingen variërend van maand, kwartaal en jaarcontributie. U heeft die keuze alleen voor de start van het verenigingsjaar.

In de contributie is de afdracht aan de KNVB voor de bondscontributie en de verzekeringsgelden inbegrepen.

Automatische incasso

Lid worden is alleen mogelijk indien een machtiging wordt verleend voor incasso van de   contributie. U dient daarvoor uw IBAN rekeningnummer op het  Aanmeldformulier VRC in te vullen.

Door het opgeven van uw IBAN rekeningnummer geeft u VRC toestemming tot automatische incasso van de contributie. Zorg er daarom voor dat er voldoende saldo en geen incasso blokkade op deze rekening staat.

Contributie van de maanden juli en augustus wordt eind augustus tegelijk geïncasseerd. De contributie kan namelijk pas worden geïncasseerd als alle in- uit en overschrijvingen door de KNVB in hun administratie is verwerkt. Door het groot aantal (landelijke) mutaties heeft de KNVB enige tijd nodig om alles goed te kunnen verwerken.

Een door de KNVB opgelegde boete als gevolg van bv. een gele of rode kaart wordt door VRC eveneens via uw IBAN rekeningnummer automatisch geïncasseerd. De boetes van juli tot en met december 2019 worden tegelijk met de contributie eind december geïncasseerd. De boetes van de tweede seizoenshelft worden samen met de contributie van eind mei.

Contributie achterstand:

Mocht er geen incasso mogelijk zijn krijgt de ledenadministratie een mededeling van de bank en is uw contributie niet betaald. U moet er dus voor zorgen dat u dat bedrag zo snel mogelijk over gaat maken naar NL 05 INGB 0681 6357 11 onder vermelding van de naam van het lid van VRC  en de betreffende maand, kwartaal  enz.

Neem s.v.p. direct via de mail contact op met onze mailadministratie over de storno. Samen met de ledenadministratie kunt u zoeken naar een oplossing zodat de contributie wel geïncasseerd kan worden.

Een mogelijk gevolg van een contributieachterstand is een speel- en trainingsverbod.

Laat het niet zo ver komen!

Overzicht contributie seizoen 2021-2022

.