Algemene regels

De algemene richtlijnen zijn:

• Heb je klachten: blijf thuis en laat je testen
  • Houd anderhalve meter afstand
  • Was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog
  • Vermijd drukte
  • Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes

Trainen

• Alle spelers, ongeacht de leeftijd, mogen met hun team gewoon trainen op de tijden zoals in het tijdelijk trainingsschema is aangeven.

Wedstrijden

• Alle spelers, ongeacht de leeftijd, mogen met hun team op vrijdag of  zaterdag wedstrijden spelen.

Toeschouwers

• Tijdens de training en wedstrijden is publiek langs het veld en op de tribune toegestaan.
  • Daarbij geld dat de toeschouwers tot elkaar 1,5 meter afstand moeten houden.

Kleedkamers

• Deze zijn weer open en mogen gebruikt worden.
  • Ook in de kleedkamers geld dat er 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden moet worden.
  • Er mogen niet meer dan 2 personen tegelijk in de doucheruimte.
  • Het is niet toegestaan om na afloop van de wedstrijd of training met elkaar in de kleedkamer te zitten om een drankje te drinken. ook niet als er 1,5 meter afstand gehouden wordt !

Toiletten

De toiletten zijn open.

Kantine en de terrassen

Deze zijn weer geopend. Op dit moment op de dinsdag- en donderdagavond en op de zaterdag, Vanaf 1 september is de kantine ook op de woensdagavond weer open. Op de maandagavond is de kantine standaard gesloten

Een vaste zit plek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor  kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden.