We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee! Maar ‘gewoon’ gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Het coronavirus is voorlopig nog niet weg. Om het voetbal op een veilige manier en binnen de geldige regels te faciliteren, alsmede het gebruik van de kantine, is dit protocol opgesteld.

Van onze leden en van toeschouwers wordt verwacht dat zij hun gezonde verstand gebruiken. Er zijn algemene richtlijnen waar een ieder zich aan dient te houden ongeacht sport, werk of welke andere situatie dan ook. VRC volgt hierin de RIVM of door de overheid opgelegde richtlijnen en maatregelen.  Wij hebben deze richtlijnen en maatregelen vertaald naar onze eigen situatie.

We kunnen de maatregelen in een aantal categorieën verdelen:

1. Algemene regels en afspraken
  2. Regels en afspraken op en rondom onze velden
  3. Regels en afspraken m.b.t het gebruik van de kleedkamers
  4. Regels en afspraken in de horeca
  5. Gebruik wedstrijdsecretariaat en bestuurskamer
  6. Corona regels van de knvb voor spelers, ouders & toeschouwers, trainers en scheidsrechters
  7. FAQ KNVB

TIJDELIJKE MAATREGELEN: GEEN TOESCHOUWERS EN KANTINE DICHT