Algemeen, Uitgelicht

Crossbow Coffee nieuwe leverancier van onze koffie

0 533

De afgelopen vijf jaar was Miko Coffee onze leverancier. Het contract met hen liep af en VRC heeft de afgelopen maanden met drie leveranciers een offerte traject gelopen.

Wij zijn blij te kunnen melden dat Crossbow Coffee onze nieuwe leverancier voor de komende vijf jaar wordt.
De keuze voor Crossbow is gemaakt op basis van zowel kwaliteit als op prijs. Daarnaast is Crossbow Coffee vanaf de oprichting al lid van de Veensche Businessclub en ook heeft meegewogen in onze uiteindelijke beslissing.

Rechts op de foto Henk van der Weijden van Crossbow Coffee en links Gerrit Jan van de Weerthof (voorzitter VRC)

Wij hebben in dit traject ook nadrukkelijk gekozen voor een verbetering van de kwaliteit. Geen poeder- of instantkoffie meer, maar heerlijke vers gemalen bonenkoffie. Versebonenkoffie geeft dezelfde smaaksensatie als in de horeca. Een echte verwennerij voor iedere bezoeker van ons Sportpark. De versebonen koffie komt uit 3 Animo OptiBean machines die door Crossbow Coffee vandaag achter de bar zijn neer gezet.

 

Dat betekent dat je vanaf morgen bij VRC krachtige espresso, volmaakte cappuccino, chocolademelk, thee of gewoon hele lekkere koffie kunt kopen.

Een goed kwalitatief product inkopen kost echter ook meer. Wij ontkomen er dan ook niet aan om de prijzen er op aan te passen.

De prijs van de thee en warme chocomelk wijzigen niet en blijven op € 1,20 staan.

Prijslijst versebonenkoffie

  • Koffie € 1,50
  • Cappuccino € 1,65
  • Latte macchiato  € 1,65
  • Espresso € 1,65
  • Wiener melange € 1,65
  • Koffie Choc € 1,65
Op zaterdag 24 augustus ter introductie van de versebonenkoffie ontvangt iedereen die koffie, chocolade of thee koopt, er een lekkere gevulde koek bij!

 

Koffiebeleving                                                                                               

Bron: https://www.crossbowcoffee.nl/over-ons/

Vanuit de showroom van Crossbow Coffee aan de Fokkerstraat in Veenendaal vertelt Henk van der Weijden dat hij de koffiemarkt de afgelopen jaren flink heeft zien veranderen. Tegenwoordig is de smaak van koffie en de uitstraling van de machine een van de belangrijkste keuze-elementen. ‘We hebben daarom in onze showroom meer dan dertig werkende machines staan, waaruit je kunt kiezen op basis van smaak en uitstraling of bijvoorbeeld op de doorloopsnelheid.’

Behalve de welbekende instantmachines, fresh brew-machines en machines voor versebonenkoffie, kun je bij Crossbow ook terecht voor Cup-a-Soup-automaten en verschillende verkoopautomaten voor bijvoorbeeld frisdrank en snacks. Het meest trots is Van der Weijden op het grote assortiment versebonenkoffiemachines dat in de showroom te proberen is: ´Deze machines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, voor ieder budget en ieder bedrijf is er wel een passende machine.’

Service en gemak

‘Ons servicemodel blijft ongeëvenaard,’ aldus Van der Weijden. ‘Na het uitgebreid testen in de Koffie Experience mag de machine naar keuze een week gratis proefdraaien bij het bedrijf op locatie. Zodra de machine wordt aangeschaft ontvangen onze klanten vijf jaar all-in-garantie, bij afname van onze ingrediënten. De service die we na levering van de machine bieden, is persoonlijk, klantgericht en efficiënt. We spreken met de klant af hoe vaak we langskomen om de producten bij te vullen, eens per drie weken bijvoorbeeld. Als we er dan toch zijn, doen we ook meteen preventief onderhoud. Al deze check-ups zijn vijf jaar lang compleet kosteloos voor de klant. Zo voorkom je op lange termijn vervelende storingen.’

Branderij

Het branden en samenstellen van koffiemelanges is een ambachtelijk proces waar veel precisie en een verfijnde smaak bij komt kijken. Crossbow Coffee heeft volgens eigen receptuur een viertal koffiemelanges laten samenstellen in de branderij Royal Taste in Soest. Sommige van onze melanges zijn samengesteld uit maar liefst vier verschillende soorten bonen, om zo samen tot een uitgebalanceerde smaak te komen.

Team

De medewerkers van Crossbow Coffee zijn niet alleen zelf verzot op koffie, maar weten er ook alles van. Deze koffiekenners zijn dagelijks druk in de weer om ervoor te zorgen dat je koffiemachine op het werk optimaal presteert, zodat je nooit zonder koffie zit en dat je altijd gegarandeerd de beste producten en service krijgt.

Tijd voor koffie

Iedereen die wil kennismaken met Crossbow Coffee is uitgenodigd om langs te komen voor een goede kop koffie. De showroom in Veenendaal is geopend op werkdagen van 08.30 uur t/m 17.00 uur of op afspraak.

                                                                                                     

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy