Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

CVV Sparta Enschede – VRC

Zaterdag speelt VRC 1 de eerste nacompetitie wedstrijd tegen CVV Sparta Enschede. VRC moet winnen om door te gaan naar de halve finale van de nacompetitie.

De spelers en de staf kunnen de steun van de supporters hard gebruiken!!

Wij hopen dan ook dat er veel supporters naar Enschede gaan om er een onvergetelijke middag van te maken.

Om het gemakkelijk te maken om er heen te reizen, hebben we een extra grote dubbeldekker bus (90 personen) geregeld waarin ca 65 supporters mee kunnen reizen met de spelers en staf van VRC 1.

Kosten voor de reis en de entree is volledig gratis.  De entree kosten worden gesponsord door De Veensche Businessclub. https://www.deveenschebusinessclub.nl/

Reis je op eigen gelegenheid dan zijn de entreekosten voor volwassenen € 4,00 en voor 65+ € 2,50. Tot en met 16 jaar is het gratis.

Na de publicatie over de busreis hebben we al veel aanmeldingen gekregen. Wacht dus niet te lang met het opgeven! Vol = Vol

Opgeven voor vrijdag 19:00 uur per mail aan voorzitter@vv-vrc.nl

Zie ook onze voorgaande bericht over de nacompetitie en de gratis bus.

Nacompetitie programma VRC 1

Entreekosten bij Sparta Enschede – VRC