Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Dag 1 trainingskamp Puerto Banús 2019

0 466

Woensdag 9 januari verzameld VRC 1 om 3 uur in de nacht op sportpark ‘Spitsbergen’ om inmiddels traditioneel richting Puerto Banús te vertrekken.

De vliegreis gaat dit jaar via Düsseldorf, bijna 1,5 uur rijden we met 4 personenauto’s en een busje vol gepakt met koffers.

Onderweg worden we geconfronteerd met oer Hollands weer, regen en kou.

Geheel volgens schema vertrekken we met Ryanair om 7.35 uur,richting Malaga. Met een rustige vlucht van ruim 2,5 uur landen we om 10.10 uur. We vertrekken, na de koffers zeer snel verzameld  en de 3 busjes opgehaald te hebben,  richting Puerto Banús.

De zon schijnt heerlijk, het is rond die tijd een graad of 16. Na een autorit van ongeveer 45 minuten, en andere ‘sluiproute’ arriveren we rond 12.00 uur bij ons tijdelijke onderkomen Aloha Gardens. Ook hier verloopt alles vlotjes. Snel even boodschappen doen en dan richting het trainingscomplex.

Eerste training wordt door menigeen als zwaar ervaren. Sommigen hebben al bijna 24 uur niet geslapen en de zon doet ook zijn werk. Het is inmiddels 23 graden warm geworden.

Naar 1,5 uur training gaan we weer richting Aloha Gardens. De trainer geeft iedereen het advies om het niet te laat te maken vanavond, want morgen om 12.30 uur is de tweede training. Iedereen zal wel goed slapen vannacht. Het ‘bronzen’ in de zon en de lange dag heeft iedereen erg moe gemaakt.


Verslag Ruben Bargeman

He iedereen in het koude Nederland.

Normaal doe ik het voor G team maar na een aantal mooie verslagen gehad van assistento Marcel Hofman, Ga ik het overnemen en bij deze komt hij nu!!

Na een goede eerste seizoenshelft zijn we Vannacht om half 3 opgehaald door Vincent en om kwart over 3 richting Düsseldorf. Dan denk aaaaccccchhhh dat gaat goed. Nou dus niet zit ik in de auto met Vincent, Jan en van de Haar en wij rijden de hele weg goed en opgegeven moment zie ik stefan tanis en nelis met zijn busje langs rijden in mij beleving en bij nota bij het vliegveld wie rijd verkeerd onze  auto nota benen voor het vliegveld maar dat mocht de pret niet drukken en beter dan in de spits van Eindhoven naar Amsterdam met de bus!!

Naar een hele korte nacht zijn we het vliegtuig ingestapt en uiteindelijk zijn we in het overheerlijke Spanje.

Gelukkig niks kwijt geraakt of ergens in Praag beland en konden we na zo 10 minuten met 3 busjes na de accommodatie tassen uitgepakt boodschappen opgehaald en moesten we om 14.00 klaar staan om ok 14.30 anderhalf uur te gaan trainen in zo 21 graden was best zwaar aan de gezichten te zien maar wel weer effe lekker om in de zon te trainen.

Na zo anderhalf uur getraind te hebben lekker na huis gereden en nu lekker aan een koud drankje voor sommige een appelsap en voor andere wat anders.

Op naar nog 4 leuke dagen en wil wel een compliment geven aan de hele groep hoe we het de laatste weken doen is niet altijd misschien sprakkelend op 1str oog voor supporters maar dit is een groep die wel op een terechte plek staat en een fantastische groep met allemaal Icons, legends, eindbazen en toppers die hun eigen bijdrage geven aan de groep. Op naar een nog mooiere 2de seizoenshelft!!

Groetjes El Capitano, matriaalman van VRC 1

Groetjes Ruben Bargeman of te wel Bargie

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy