Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Dag 2 trainingskamp Puerto Banús 2019

Dag 2 start met een goed uitgeslapen spelersgroep.

Om 12.30 uur vertrekken we richting trainingscomplex, het weer is geweldig ongeveer 20 graden helderblauwe lucht.

De training is minder intensief dan gisteren. Een aantal spelers gaan verder met hun herstel. Een ander wordt gespaard om morgen tegen DTS uit Ede te kunnen spelen. Ondanks een minder intensieve training wordt er in de korte partijtjes menig duel stevig opgegaan.

Morgenmiddag de wedstrijd tegen DTS, deze komen vanavond aan in Puerto Banús. Zij moesten hun vlucht om boeken, door de staking op vluchthaven Düsseldorf.

De middag stond in het teken van het gezamenlijk genieten van de zon op het boventerras in het appartement van de staf. De heren van de Technische Commissie en de Businessclub zijn vandaag gearriveerd. Bas en Jeroen voegen zich vanavond ook bij de groep. We zijn dan compleet.

We gaan er een mooie relaxe avond van maken.

Weersverwachting voor morgen is qua temperatuur gelukkig iets koeler😎

verslag Ruben Bargeman

Ewa aka icons,

Trowback na gisteravond. Zijn met het staf team wezen eten bij ons beneden aan het appartement en nog een paar drankjes gedaan daarna zijn ik en Vincent met de jongens nog een paar potjes fifa gedaan en kreeg ik het nog ingewreven dat ik een duo potje van Edwin van de Berg en Vincent Hovestad met FIFA daarbij wil ik nog bedanken en zeggen dat er sowieso een revanche komt. De jongens zijn nog kort marrelbella in gegaan.

Vanochtend lekker rustig wakker geworden en heb ik met van de Haar voor de rest van de staf lekker een uitsmijter en tosti’s gemaakt terwijl de jongens waarschijnlijk nog lekker op bed lagen en de sponsors en wat andere mensen al aan het vliegen zijn vanuit Nederland hier heen.

Daarna nog effe lekker de beentjes gestrekt dkkr wandeling naar supermarkt om wat dingen bij te vullen en om 12.30 klaar te staan om om 13.00 weer op het veld te staan en onder overheerlijke zon te trainen.

In de namiddag heeft de staf de hele groep uitgenodigd en wat ik tof vind is dat het een leuke groep is en dat gezelligheid met een mooie instelling en beleving voor het voetbal!!

Wij gaan nu lekker de avond in onder een genot van een drankje en een hapje en zie ik jullie morgen weer via het verslag!!