Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Dag 3 trainingskamp Puerto Banús 2019

Vandaag staat in het teken van de wedstrijd tegen DTS.

Om 12.30 uur verzamelen we in het appartement van de technische staf. De trainer moet gedwongen een aantal aanpassingen doen omdat een aantal spelers er op het trainingskamp er niet bij zijn en een paar die kleine pijntjes heeft.

Een mooi moment voor de jongens die nu de kans krijgen om te laten zien dat ze de afgelopen maanden “gegroeid” zijn in hun ontwikkeling.

De weersomstandigheden zijn perfect, het is minder warm als de voorgaande dagen. Het is bewolkt met een graad of 15.

Om 14.20 uur trappen we af tegen DTS. De eerste kans is voor VRC, Raouls schot mist de kracht om het de keeper van DTS lastig te maken. De eerste goede aanval van DTS is ook gelijk raak 0-1, 10 minuten later scoort Stefan van Leeuwen verdiend 1-1.

DTS voetbalt iets makkelijker als VRC en komt net voor de rust op 1-2. De wedstrijd gaat gelijk op en na de rust komen we via Ruben Rentenaar op 2-2.

DTS is het niet eens met de arbitrage, zij vonden dat er een overtreding vooraf ging. Vijf minuten later scoort Ruben opnieuw uit een goede aanval. 3-2.

DTS zet aan in een scrimmage valt een speler, de scheidsrechter beslist strafschop. Deze wordt onberispelijk ingeschoten, 3-3.

DTS blijft nu aandringen en ondanks geweldige reddingen van Bart scoort DTS uit een flipperkast situatie 3-4. Edwin zit er op dat moment doorheen en wordt vervangen door Sander onze derde keeper.

Na eerst een geweldige uitglijer aan de zijkant te hebben gemaakt wordt hij in de actie hierna diep gestuurd. Hij komt in zijn weg richting doel echter door zijn  collega aan de overkant onreglementair onderuit gehaald buiten het zestienmetergebied. Op aan dringen van VRC krijgt de doelman geen kaart.

Twee minuten later besluit de scheidsrechter om de wedstrijd te beëindigen.

We kunnen trots en tevreden terug kijken op een wedstrijd waar een aantal jonge spelers geweldig gespeeld hebben. Sterk in de organisatie en voetballend een eerste klasser soms zeer goed partij gegeven. Ook nu weer genoeg kansen gecreëerd en 3 keer gescoord en zelfs recht hebben op de 4-4.

Complimenten voor en van iedereen hier👍

Vanavond gaan we lekker eten bij Pinokkio/Picobello of is het nu Picasso?

Verslag van Ruben Bargeman

Heey legends

Toch nog een kort verslagje van het 2de dag. Helaas 4-3 verloren van DTS speelde super goed ondanks de korte uurtjes en pijntjes. Hoogtepunt is het spitse van Sander van de Haar.

Vond hem wel wat weg hebben van De Groote Johan Cruyff en hij was zeker het nummer 14 waard want hij had bijna de 4-4 op de schoen als de keeper hem niet neerhaalde!!

Nu gaan we naar piccasso eten met de hele selectie en wat andere mensen. Vond Bart en Max gelijk waardig en ook tevens een goede wedstrijd keepen!!

Morgen echt de rest en ga nu genieten van een avond en de laatste dag morgen met geen voetbalactiviteiten!!

Groetjes El Capitano assistent team manager