Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Dag 4 trainingskamp Puerto Banús 2019

0 397

Gisteren eindigde we met de vraag; Pinokkio, Picobello of Picasso? Antwoordt; Picasso!!

Wat een geweldige avond hebben wij gehad. Wij zijn ook heel blij dat onze hoofdsponsor Huis & Hypotheek het contract met VRC met maar liefst 5 jaar verlengd heeft.

Dag 4 stond in het teken van de “spelersgroep strandwandeling” en de 4 meest intelligente mensen die samen met Ruben Bargeman zijn gaan golfen.

Al met al een relaxte dag.

Om 17.00 uur start de jaarlijkse voetbalquiz. Onder ‘ deskundige’ leiding van onze keeperstrainer Jeroen Labeur.Hij werd geestelijk ondersteund door Ruben Bargeman. Eerste prijs behaald door: Vincent, Edwin en Robin.

Vanavond sluiten we dit trainingskamp op gepaste wijze af.

Om 17.00 uur start de jaarlijkse voetbalquiz. Onder ‘ deskundige’ leiding van onze keeperstrainer Jeroen Labeur.Hij werd geestelijk ondersteund door Ruben Bargeman. Eerste prijs behaald door: Vincent, Edwin en Robin.

Vanavond sluiten we dit trainingskamp op gepaste wijze af.

Jan bedankt Stefan, Stefan, Robin, Bas en Ruben voor de geweldige organisatie.

Morgenochtend reizen we weer via Düsseldorf terug naar Nederland.

Iedereen is ervan overtuigd dat we de stijgende door gaan trekken in de tweede helft van onze competitie.

Groeten vanuit Puerto Banús⚽


Verslag van Ruben Bargeman

Ewa mensjes uit Nederland

Na de geweldige wedstrijd van gisteren kon iedereen iedereen met een fikse kater uit bed komen en stond de klassieke strandwandeling komen.

Gelukkig hadden ik en Nelis prestatie verlof en gingen met De heer Admiraal, De heer Hendriksen en De heer Hofman lekker golfen. Was lekker ouderwets gezellig en was De heer Hofman de sjaak en werd hij afgezeken door mij!! Na een Antal bochten en slagen verder werden de 4 heren door een goede chauffeur De heer Bargeman terug gebracht.

Daarna gelijk effe naar quiz van jeroen en Vincent die ik zelf wel aardig matig vond maar de assistent gijbert ruben bargie met zijn nummer meloenen meloenen vond ik wel een aanrader!!

Mag ook wel zeggen dat de organisatie het super heeft gedaan in alles van gijbert naar gijsbert en de pdf tot aan het eten. Zonder ouwehoeren was een top week met super mooie momenten en op naar de 2de seizoenshelft echt bedankt iedereen die geholpen heeft en vooral de groep die er echt tijd in gestoken echt bedankt Robin stefan vn leeuwen en stefan Tanis Ruben Rentenaar Bas muller.

Groetjes bargie en tot snel weer.

 

 

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy