Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

David Scholte maakt volgend seizoen de overstap naar VRC

VRC heeft met de komst van David Scholte (25 jaar) haar 2e kwaliteitsversterking   voor de huidige selectie binnen gehaald.

David is precies de speler die we nodig hebben om een stabiele factor in onze huidige selectie te worden en zal met zijn jarenlange ervaring op 1e klasse niveau zorgen voor de nodige balans in het team.

David Scholte is een middenvelder die is opgeleid bij DOVO en daar een ook aantal seizoenen bij de selectie heeft gezeten. In 2015 heeft hij de overstap gemaakt naar De Merino’s. Na vier seizoenen De Merino’s maakte hij in 2019 de overstap naar DTS.

Op de foto een nog jonge David (20 jr) in het shirt van DOVO

In de gesprekken die zijn gevoerd is de rol en het verwachtingspatroon uitvoerig met David besproken en heeft hij de ambitie uitgesproken om dit samen met Jurrien van der Horst en uiteraard de huidige selectie spelers het komende seizoen daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

“VRC en ik, hebben dezelfde sportieve ambities en de club maakt een geweldige ontwikkeling door en wat is er mooier om hier deel van te gaan uitmaken en gezamenlijk deze ambities te realiseren” Aldus David Scholte.

Welkom David, veel succes in de komende wedstrijd bij DTS. We zien uit naar je komst in het nieuwe seizoen.

Technische Commissie VRC 1, 2 en O23