De grote clubactie gaat morgen weer van start!!!

De Grote Clubactie gaat morgen weer van start. Leden van verenigingen uit Veenendaal gaan langs de deuren om loten te verkopen. Ze doen mee aan de jaarlijkse actie om de clubkas te vullen. Clubs gebruiken de opbrengsten vooral voor materiaal, activiteiten, de huur van een accommodatie en begeleiding.

Maar liefst 80% van de opbrengst van JOUW loten gaat direct naar VRC

Veel verenigingen in Nederland zijn afhankelijk van sponsoring en andere initiatieven voor extra financiële middelen. Er is geld nodig om te kunnen groeien en goede faciliteiten aan leden te kunnen bieden.

Uiteraard zullen we voor de beste lotenverkopers een prijsje beschikbaar hebben, dus doe je best om zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie en in de straat.

Doe het voor je club en ga ervoor WE HEBBEN JE NODIG!!

Alle spelregels staan in het boekje dat je hebt ontvangen.

HEEL VEEL SUCCES!!

SUPERLOTEN!!

Ook hebben we Superloten inhoudende 50 loten voor 3 euro, welke je ook kan kopen. Leuk om op je bedrijf te verkopen of eens als incentive te geven aan je personeel.

Bijvoorbeeld: 1 Bedrijf heeft aangegeven dat hij een Superlot wil, deze overdraagt aan de personeelsvereniging als incentive, de prijs die ze ermee zouden winnen mochten ze iets leuks mee doen.

2 vliegen in 1 klap, je steunt een goed doel ermee (VRC) en je krijgt roering in je bedrijf, want een ieder ziet het lot en gaat gespannen toeleven naar de trekking. IDEE!!

Wil je een Superlot kopen mail dan naar sponsorcommissie@vv-vrc.nl geef je gegevens door en wij nemen contact me je op.