Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

De Veensche Businessclub beleeft een topmiddag bij haar eigen club vv-VRC!

Afgelopen zaterdag was de grote dag voor VRC! Samen met OWIOS was VRC-koploper in de tweede periode. Met nog maar één wedstrijd de spelen, het inhaalduel tegen Lunteren, werd zaterdag jl. gespeeld. Spanning alom!

Na een 0-1 achterstand wist VRC uiteindelijk in de de allerlaatste minuut de 2-1 winst te pakken en door het negatieve resultaat van OWIOS betekend dat winnaar van de 2e periodetitel in de 2e klasse!

De Veensche Businessclub had in een familiaire samenwerking met VRC speciaal voor deze wedstrijd flink uitgepakt om de leden van de businessclub op sportpark Spitsbergen een fantastische middag en avond te laten beleven.

Er was speciaal een sfeervolle ontvangstruimte neergezet waar men ontvangen werd met het welkomstwoord van René Pfeiffer, de voorzitter van De Veensche Businessclub. Vooraf, in de pauze van de wedstrijd waren er drankjes/hapjes en na de wedstrijd een zeer uitgebeid buffet. De vele leden en hun introducees vermaakten zich prima waarbij ook het netwerken zeker niet werd vergeten! De wedstrijd werd intensief gevolgd vanaf de tribune waarbij het resultaat natuurlijk sfeerverhogend heeft gewerkt. Het weer deed ook zijn best was perfect, zonnig en droog, kortom uitstekend voetbalweer.

De zogenaamde ‘derde helft’ werd in een bijzonder feestelijke sfeer gevierd in de VRC-kantine met DJ Bas en een bijzonder enthousiast optreden van Quido van de Graaf, halvefinalist van laatste editie van TVOH.

Er waren van fans van meerder voetbalclubs uit Veenendaal en het werd dan ook een groot feest, zonder enige negatieve wanklank! Kortom sportverbroedering op zijn best.

Het duurde dan ook even voordat de laatste gasten naar huis gingen…….

Speciale dank aan het bestuur van VRC en zijn vrijwilligers, Stuif Entertainment, Dick van de Maes Catering, Annemarie Bakker Fotografie en natuurlijk alle aanwezigen!

Fotograaf Annemarie Bakker fotografie