Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

De Veensche Businessclub…..kookt over ….bij workshop met Passie bij Restaurant Bite.

Op maandag 11 november werden de leden van de Veensche Businessclub hartelijk onthaald op de culinaire avond bij restaurant Bite.

Bite staat voor, Bewust, Inspirerend, Toegankelijk en Eerlijk en al deze aspecten hebben we ruimschoots mogen ervaren.

Eigenaren Tim en Bob verwelkomden de leden en een groot aantal introducees van De Veensche Businessclub voor een bijzonder culinaire avond in hun sfeervolle restaurant.

Eerder die dag waren er negen leden van de businessclub gestart met een inspirerende kookworkshop en hadden zij een driegangenmenu gecreëerd van hoog niveau. Er werd gewerkt in teams die waren ingedeeld in voor-, hoofd- en nagerecht.

René Pfeiffer opende de avond en dankte team Bite voor de geweldige ontvangst. Hij heette de nieuwe leden Optimate business consultancy en Verbeek Workwear welkom. De avond verliep in een uitstekende sfeer, waarbij het zakelijk netwerken zeker niet vergeten werd!

Er werd volop genoten van de mooie gerechten, bereid met liefde en passie, geserveerd door de geweldige kook brigade van BITE. De leden en de introducees van De Veensche Businessclub en het team van Bite kunnen terugkijken op een geweldige avond. Na zo’n culinair feest weten we zeker dat een aantal introducees vergaande belangstelling heeft ontwikkeld om ook lid gaan worden van de – in meerdere opzichten – jongste businessclub van ’t Veen.

Aan het einde van de avond had Bob van Bite, nog een verrassing: hij bedankte de aanwezigen voor hun enthousiasme en vroeg aan de gasten welk gerecht het beste in de smaak viel. Het team ‘voorgerecht’ kwam als beste uit de bus. (zie foto) en ontving dan ook de BITE-prijs van deze avond.

Dat samenwerking en co-creatie hoog in ons vaandel staat blijkt uit deze avond.

Aanleiding voor de tot standkoming van dit event ligt mede bij Bert Verhoek van Axent reclame. Hij stelde een kookworkshop voor bij Bite. De rest is geschiedenis en sinds enkele maanden is Bite ook enthousiast lid van onze club.

Het eerstvolgende evenement van De Veensche Businessclub vindt op 16 januari 2020 plaats: een bedrijfsbezoek bij Vallei autogroep in Veenendaal over het thema mobiliteit. Zie voor verder info ook www.deveenschebusinessclub.nl

Fotografie: Annemarie Bakker