Algemeen

De Veensche Businessclub luidt de zomer in tijdens de Corona EXIT “Summer Break” bij De Landgoederij in Bunnik

Wat een jaar, het afgelopen jaar… En wat fijn is het dan om elkaar na alle beperkende maatregelen weer fysiek te kunnen ontmoeten en te spreken. Ditmaal in verband met de nog geldende 1,5 meter-regel helaas niet bij ons zeer gewaardeerde lid Mango’s Cantina y Bar maar bij De Landgoederij in Bunnik, onderdeel van de BHG groep (www.bhg.nl) en het nieuwste lid van de businessclub.

Foto van fotografie Annemarie Bakker

Gevestigd buiten onze gemeentegrenzen weliswaar maar dit mocht de pret zeker niet drukken!

Gezien de locatie voor de traditionele Summer Break dit jaar niet in Veenendaal was, maar in Bunnik was er de mogelijkheid voor leden om zich te laten vervoeren met de Borrelbus! Deze zorgde voor een vlotte verbinding tussen Veenendaal en De Landgoederij in Bunnik, gezien voor velen de fiets pakken op deze afstand toch net iets te ver was.

Omstreeks 16.30 uur druppelden de eerste leden van businessclub binnen. Zij werden allen hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Om 17.00 uur trapte René Pfeiffer (voorzitter businessclub) af met een welkomstwoord waarna hij refereerde aan het afgelopen zeer bewogen jaar en stelde hij ons nieuwste lid voor: Marco Peek, directeur van Brothers Horeca Group. Deze gaf een korte presentatie van hun veelzijdige bedrijf met wat vele horecafacetten in zich heeft.

Hierna was werd het podium vrij gemaakt voor de bekende spreker Jos Burgers met een indrukwekkend verhaal over klantbeleving en zeer herkenbare situaties over hoe je eenvoudig maar succesvol zaken kan doen. Na ruim een uur beleving en veel inspiratie van Jos voor de constant aandachtige leden verklaarde René Pfeiffer de BBQ voor geopend. De leden genoten zichtbaar van de prachtig verzorgde BBQ met hoogwaardige/lokale producten en dito sfeer! Het laatste dessert en kopje koffie werd genuttigd alvorens de “Borrelbus” de gasten weer veilig afzette in Veenendaal.

Met inmiddels ruim zeventig leden is er een prima basis gelegd voor een duurzame, zakelijke maar zeker ook persoonlijke jonge netwerkomgeving waar steeds meer ondernemers zich bij willen aansluiten. Kijk voor meer informatie op www.deveenschebusinessclub.nl.

Upcoming events:

• September opening seizoen met o.a. voorstellen VRC selectie in Lampegiet
  • Oktober bezoek aan FC Utrecht – Heerenveen
  • November professioneel speeddaten
  • December Veensche Kerstborrel.

Nieuwe leden afgelopen seizoen: