Algemeen, Jeugd, Voetbalschool

DE VOETBALSCHOOL VRC IS ER VOOR JOU!

Off 360

Het voetbalseizoen 2017-2018 zit er alweer bijna op. Een tijd om terug te kijken op het seizoen; misschien ben je wel kampioen geworden, heb je veel nieuwe vriendjes/vriendinnetjes gemaakt, ben je nog meer balverliefd geworden; maar heb je misschien ook veel geleerd om een betere voetballer te worden!

Juist dat is de visie van de VRC Voetbalschool en daar gaat het in het nieuwe seizoen ook weer mee verder. Voetbalschool VRC wil voetballers – jongens én meisjes spelend in een JO8 t/m JO12-eftal de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen. Door deze voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren onder de juiste weerstand en in diverse situaties, zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen.

Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen en door het gehele leerproces, dat elk kind meemaakt op het eigen niveau, zal het plezier in voetbal nog meer groeien. Voetbalschool VRC traint in kleine groepjes – maximaal 5 kinderen per trainer – zodat er speciale aandacht is voor iedere voetballer.

 • Voor wie?
  Jongens en meisjes spelend in een VRC JO8 t/m JO12-elftal. Er is in totaal ruimte voor 60 deelnemers. Wees er snel bij, want vol = vol!
 • Wanneer?
  Het traject bestaat uit 20 trainingen (bestaande uit 2 modules: 1 voor de winterstop en 1 erna) en vinden plaats op de vrijdagmiddag van 17:00 – 18:15 uur.
 • Waar vindt het plaats?
  Hoofdveld van VRC (+ evt. Veld 3)
 • Wie verzorgt de trainingen?
  De organisatie rondom de Voetbalschool ligt bij Mark en Robin Segers. De trainingen zelf worden gegeven door diverse selectiespelers en -trainers. De richtlijn is dat er maximaal 5 kinderen onder 1 trainer vallen.
 • Wat zijn de kosten?
  De kosten voor deelname aan de VRC Voetbalschool bedraagt € 100,- per persoon.
  De betaling kan in één keer of in twee termijnen worden voldaan.

Bij deelname aan de VRC Voetbalschool is het dragen van het unieke VRC Voetbalschool tenue verplicht. Deze kosten zitten al in het inschrijfgeld inbegrepen! Elke speler, speelster en trainer loopt met de kleding aan van de Voetbalschool, waardoor hij of zij zichtbaar deelnemer is en er met trots mee kan rondlopen.

Iedere training moeten de deelnemers en trainers deze kleding verplicht dragen. Waaruit bestaat het unieke bedrukte kledingtenue:

 • Lange mouwen shirt;
 • Broekje;
 • Kousen

Doe je het jaar daarop weer mee aan de VRC Voetbalschool en is het voetbalschool tenue nog compleet, dan hoef je geen nieuw kledingpakket meer aan te schaffen. Je kunt er namelijk twee jaar mee doen! De inschrijfkosten bedragen op dat moment slechts € 50,-. Als een kledingstuk tussentijds niet meer past, kan je het altijd bijbestellen; de VRC Voetbalschool regelt het voor jou!

Meer informatie? Geen probleem; wij zijn aanwezig bij zowel het JO8/9 toernooi en het JO10/11 toernooi. Kun je niet wachten tot dan; stuur een mail naar voetbalschool@vv-vrc.nl.

Mark en Robin Segers

 

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

 • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy