Algemeen, Sponsors, Uitgelicht

Digitaal samenzijn voor sponsors

In deze rare tijd is er ook tijd voor vernieuwing! VRC, VV Veenendaal en VMHC Spitsbergen slaan de handen ineen; we bieden samen met CTS IT aan de sponsoren de kans om elkaar in de 1,5 meter samenleving toch te ontmoeten op 7 mei a.s. om 19.30. Juist in deze tijd is het goed om zaken met elkaar te kunnen delen.

Welke zaken kunnen we als sponsoren met elkaar delen? Bijvoorbeeld je bedrijf voorstellen; wat is je core business? Maar ook waar loop je nu tegenaan? Welke oplossingen heb je gevonden in deze tijd van Corona? Waar kunnen bedrijven juist nu personeel delen? En wat kan de vereniging voor jullie betekenen? En zo zijn er nog vele andere zaken die aan de orde kunnen komen. Daarnaast is het ook simpelweg fijn om je collega-ondernemers te leren kennen en gewoon naar elkaar te luisteren.

Microsoft Teams
Het digitaal samenzijn vindt gewoon thuis plaats, vanuit je luie stoel. Hapje en drankje moet je zelf regelen, maar je hoeft 7 mei a.s. om 19.30 alleen maar op de link te klikken. We doen dit via Microsoft Teams. Mocht je nog nooit met Microsoft Teams gewerkt hebben gebruik dan deze instructie: Instructie deelname Teams vergadering 1.0

Hierbij de link om deel te kunnen nemen op 7 Mei om 19:30: Deelnemen aan Teamsvergadering

Speciale aanbieding
Met dank aan CTS IT uit Ede kunnen wij via Microsoft Teams een online invulling geven aan samenzijn. Sponsoren zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom om aan te sluiten. Het is heel fijn dat we op deze manier toch met elkaar in contact kunnen komen én in contact kunnen blijven. Verbinding is ook één van de kernwaarden van CTS IT. Zij zijn graag betrokken bij ondernemers. Donderdag 7 mei maak je tijdens deze sessie kennis met de eindeloze mogelijkheden van Microsoft Teams. Stel nu dat jij ook razend enthousiast bent geworden en Teams ook voor jouw bedrijf wilt? Dan heeft CTS IT voor jou een heel mooi aanbod. CTS IT biedt de workshop ‘Teams in a Day’ aan tegen gereduceerd tarief voor leden van onze businessclub. Met een snelle start leer je via Teams chatten, vergaderen, videobellen en schermen delen vanaf elke locatie. En dat uiteraard allemaal geheel veilig! Voor slechts €750,- kun jij het samenwerken zo optimaal mogelijk inrichten binnen jouw bedrijf (normaal tarief is €1250,-). In de bijlage vinden jullie meer informatie over dit aanbod.

Wil je meer weten over CTS “Teams in a Day” klik dan op deze link: CTS Teams_in_a_day v1.0

Uitnodiging
Onze sponsoren ontvangen binnenkort per mail een uitnodiging om aan dit digitale samenzijn deel te nemen.

Met vriendelijke groet,

Gert Hendriksen