Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Dinsdag duidelijkheid over de Veense Voetbalcup voor de O13 t/m de O17

De Veense Voetbalcup heeft de laatste tijd behoorlijk wat stof doen opwaaien. Gelukkig kunnen we door met de onderlinge Veense wedstrijden van onze jeugd tot en met 12 jaar. Ook deze zaterdag zullen zij tegen elkaar uitkomen. Voor alle andere voetballers is het nog even spannend hoe de versoepelingen in onze regio uitgewerkt gaan worden.

Voor de jeugd tussen de 13 en 17 jaar was er dit weekend wat verwarring ontstaan. Helaas is er nog geen toestemming voor vriendschappelijke wedstrijden tegen andere Veense verenigingen.

Aanstaande maandag zullen de Veense Voetbalcup, Sportservice Veenendaal en de gemeente een besluit nemen hoe we vervolgstappen kunnen zetten. Via onze website/Facebook/Twitter en de website van de Veense Voetbalcup horen jullie dinsdag meer.

Sportieve groet van de organisatoren van de Veense Voetbalcup

DOVO, GVVV, MERINO’S, SV PANTER, VV VEENENDAAL EN VV VRC