Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

DOCOMAR SPONSOR VAN VRC JO16-1

Nadat de JO16-1 winterkampioen was geworden in de hoofdklasse en ze voor de tweede seizoenhelft ingedeeld werden in de top klasse, stonden de sponsoren in de rij om dit fantastische team te mogen sponsoren. Omdat we al in verregaande onderhandelingen waren met Docomar hebben we uiteindelijk de andere sponsoren teleur moeten stellen en is Docomar de shirtsponsor geworden. Naast de naam van Docomar op de mooie gele tenues hebben de jongens en de begeleiding van de JO16-1 prachtig mooie polo’s gekregen. En wat lopen ze er netjes bij. Echt een top team waardig!!

Door het sponsoren van de JO16-1 zal Docomar nog meer naamsbekendheid krijgen in Nederland. Want de JO16-1 speelt tegen clubs uit o.a. Bloemendaal, Spijkenisse, Voorschoten, Leiden, Abcoude en Den Bosch. Een echte WIN-WIN situatie zullen we maar zeggen.

Een aantal weken geleden voor de wedstrijd hebben we Henk Bart van Docomar bedankt met een “klein” flesje drank, een mooie bos bloemen voor zijn vrouw en een paar zakjes snoep voor zijn kinderen. Na dit bedankje heeft Henk Bart de jongens van de JO16-1 nog even kort en krachtig toegesproken over o.a. team prestaties, een mooi vergelijk gemaakt tussen presteren in een bedrijf als Docomar en presteren in een team als JO16-1 en dat plezier hebben in wat je doet, of dat nu werken is bij Docomar of spelen in de JO16-1, het allerbelangrijkste is. Een treffende speech en wij als technische staf weten zeker dat dit bijgedragen heeft aan de uiteindelijke overwinning die dag.

Na deze fantastische woorden was er nog even tijd voor een foto momentje met sponsor en team.

DOCOMAR

Docomar be- en verwerkt in opdracht droge poederproducten voor afzet in de FEED- maar ook technische industrie. Hoewel Docomar een jong bedrijf is, gaat er ruim veertig jaar ervaring in de diervoederbranche achter schuil. Beb van Doorn, één van de directeuren, stapte al jong bij zijn vader in het veevoederbedrijf. In de tachtiger jaren namen de mengvoederactiviteiten af, het bedrijf richtte zich steeds meer op denatureren van melkpoeder. Op het moment dat zoon Henk-Bart aangaf het bedrijf voortzetting te willen geven, besloten vader en zoon hun ideeën te realiseren: In januari 2002 draaide Docomar BV. Sinds januari 2006 is Docomar in de gelukkige positie u ook vanuit een tweede productielocatie van dienst te kunnen zijn. De twee vestigingen liggen op hetzelfde industrieterrein “Het Ambacht”, slechts een paar honderd meter van elkaar verwijderd. Met een schat aan ervaring betreffende procesbeheersing en productkennis biedt het team van Docomar BV u haar faciliteiten aan.

Langs deze weg willen wij als JO16-1 DOCOMAR nogmaals hartelijk bedanken voor het sponsoren van de prachtige polo’s en het verbinden van de naam Docomar aan ons team. Deko –sign nog bedankt voor het verzorgen van de bedrukking. Ook willen we nog een keer benoemen dat eetcafé Skeutje Bij al jarenlang de sponsor is van onze trainingspakken en tassen. Bedankt allemaal.

Spelers en begeleiding van VRC JO16-1