Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

Docomar sponsort VRC JO10-1

De trainingspakken van de JO10-1 gingen al mee vanaf de JO8-1 en waren hard toe aan vervanging. En dat vonden ze bij Docomar ook. In de zomer kwam het fantastische bericht dat Docomar de jongens in het nieuw ging steken.

Henk-Bart van Doorn (Directeur van Docomar): “In de zomer hoorde ik zoveel enthousiaste verhalen van de trainers dat ik hier graag mijn naam aan wil verbinden. Fantastisch om de blije koppies te zien.”

Tot nu toe heeft het ons ook goede resultaten gebracht. De eerste twee wedstrijden in de hoofdklasse werden gewonnen. Zaterdag stond er een wedstrijd tegen Nieuwland ASC op het programma en die werd met 10-6 gewonnen. Een spannende wedstrijd met veel mooie doelpunten.

Boven van links naar rechts : Yismael, Youssof, Mika, Puk

Middelste rij van links naar rechts: Imrane, Dylan, Pepijn, Cas

Voorste rij : trainers Harm Olde en Rob Polderman

Dankzij Docomar lopen de jongens van de JO10-1 er weer zeer goed gekleed bij. Docomar ontzettend bedankt!

Over Docomar:

Docomar bewerkten verwerkt in opdracht droge poederproducten voor afzet in de FEED maar ook voor de technische industrie. Dit doen ze al ruim veertig jaar. Op inmiddels meerdere locaties in Veenendaal zorgen de mensen van Docomar voor een accurate aanpak van de producten. Meer informatie vindt u op www.docomar.nl.