Algemeen, Sponsors

Down Under en Casa Cammingha, dat moet je meemaken!

0 195

Beste VRC-ers,

Zoals bekend is onze club sterk afhankelijk van sponsoren. Een van de (gelukkig vele) sponsoren is BHG www.bhg.nl uit Bunnik, ooit begonnen met de beroemde discotheek BROTHERS .

Eigenaren van BHG (gebroeders Peek) zijn ook maatschappelijk sterk betrokken en dat laten ze onder andere zien via sponsoring maar bijvoorbeeld ook door het organiseren van gala’s voor het goede doel.

Aangezien we nu midden in de zomer zijn aangekomen willen ze onderstaande locaties graag onder onze ‘Geel Blauwe’ aandacht brengen. Ga eens een kijkje nemen en laat je verassen, we wensen je veel plezier!

 

Down Under – Nieuwegein (dichterbij Veenendaal dan je denkt).

Het is én blijft heerlijk weer! De komende weken schijnt de zon volop, perfect weer voor een dagje luieren op het strand van Down Under. 

Nu de temperaturen stijgen en het zonnetje zich volop laat zien, is er niets lekkerder dan op je strandmatje liggen en ijsjes eten. Het strand en het snackluik zijn de komende dagen daarom geopend! Check of de groene vlag hangt en kom langs!

Ook als je ligt te zonnen, is het belangrijk om de richtlijnen van het RIVM en de overheid na te leven. Houd je dus altijd aan de 1,5 meter afstand (tenzij je bij hetzelfde huishouden hoort) en zorg dat het voor iedereen veilig blijft.

Natuurlijk is het ook elk weekend mogelijk om een ligbed te huren en kun je weer suppen op de Laagravense plas. Zin in wat lekkers? Het snackluik is geopend! Ideaal als je wel wat verkoeling kunt gebruiken. Er zijn ijsjes, dranken en snacks te koop.

Maar Down Under is natuurlijk veel meer dan alleen strand bezoek en vind je dan ook op deze pagina. See you soon!

www.downunder.nl

 

Casa Cammingha – Bunnik (dichter bij Veenendaal dan je denkt).

Beleef de warme, zwoele zomeravonden in de kasteeltuin van Casa Cammingha in Bunnik. Geniet onbeperkt van pizza’s en Italiaanse lekkernijen, heerlijke wijnen en goed gezelschap!

Van 11 juli t/m 30 augustus kun je dineren in de buitenlucht bij het Italiaanse pop-up restaurant Casa Cammingha. De tuin van Kasteel Cammingha wordt deze zomer omgetoverd tot een ristorante Italiano in festivalsferen. Je start de avond met antipasti, waarna onze medewerkers langskomen met rijkelijk belegde pizza’s, gebakken in de twee grote steenovens naast het terras. Vanuit de koffietruck worden Italiaanse koffies voor jullie bereidt en je sluit de avond af met desserts als tiramisu en panna cotta.

De hele avond dineer je onbeperkt voor maar €24,50. En wanneer je jarig bent krijg je het diner cadeau van ons!

Ben je benieuwd en wil je ook langskomen? Vanwege het beperkt aantal plaatsen raden we je aan niet te lang te wachten met het maken van een reservering. Meer informatie en reserveren kan op de site van Casa Cammingha!

www.casacammingha.nl

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy