Dringend Horecamedewerkers voor de zaterdagochtend gezocht

Voor de zaterdagochtend zoeken wij dringend nieuwe horecamedewerkers.

Door de grote groei van onze vereniging is het op de zaterdagochtend zo druk geworden dat de groep huidige medewerkers deze drukte bijna niet meer aan kan. De vraag naar koffie (maar ook naar thee en Chocomel) is daarnaast behoorlijk gestegen doordat we sinds augustus verse bonen koffie verkopen.

Wij zijn daarom op zoek naar versterking.

Wie is bereid om ons te helpen? Onze ochtend dienst start om 8:00 en eindigt om 14:00 uur.  Je kunt het aantal uren die je wilt helpen en de frequentie in overleg zelf bepalen. Bijvoorbeeld:

• van 8 – 11 uur , 1 keer in de vier weken;
  • van 10-14 uur,  1 keer in 6 weken
  • van 8-14 uur, 1 keer in de twee weken
  • …………
Voor deze hulp krijg je enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams en toeschouwers en andere VRC vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Eén keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestavond voor alle vrijwilligers. Aan de andere kant van de bar, beleef je dan dat je drankje door een andere ingeschonken wordt.

Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem contact op met onze voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof op 06-25053617 of via voorzitter@vv-vrc.nl