Dringend hulp voor a.s. zaterdag gevraagd

Komende zaterdag zijn we van 10-14 uur dringend op zoek naar hulp bij de snackcorner / keuken.

Helaas komen we op zaterdag structureel veel vrijwilligers te kort om de snackcorner / keuken goed te bezetten. Afgelopen zaterdag hebben we met veel hangen en wurgen de snackcorner / keuken open kunnen houden, maar dat gaat de komende weken echt niet meer lukken.

Wie kan ons komende zaterdag helpen?

Wie is bereid om één keer in de zoveel tijd te helpen. Bv 1 x in de 4 á 5 weken.

Neem dan svp contact op met onze voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof op 06-25053617 of per mail via voorzitter@vv-vrc.nl

Wat doet een snackcorner / keuken medewerker

Als snackcorner/keuken vrijwilliger bedien je de snackcorner en/of keuken en zorg je er voor dat de bezoekers van onze mooie kantine op een vriendelijk wijze geholpen worden aan een gezond -bij VRC afgebakken – luxe broodje en/of snack.

Je werkt daarbij uitsluitend met andere VRC vrijwilligers en met elkaar ben je het gezicht van VRC en bepaal jij mede de sfeer en gezelligheid in onze kantine.

De werkzaamheden van een snackcorner / keuken vrijwilliger bestaan o.a. uit.:

• het verkopen van ijs, diverse warme en koude broodjes, patat en snacks vanuit de snackcorner;
  • het bereiden van de patat en de snacks vanuit de open keuken;
  • het bedienen van de (moderne) kassa, inclusief het op eenvoudige wijze verwerken van PIN betalingen.

Kenmerkend aan jou is:

Je draagt VRC een warm hart toe. Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en om samen te werken met anderen die net als jij als vrijwilliger actief zijn. Je vind het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de sfeer en gezelligheid in onze kantine en voor één van de belangrijkste financiële inkomstenbronnen van VRC.

We vragen:

Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden uren en aanwezigheid. Wij werken op een zaterdag in principe met vaste roosteruren.  Maar het is mogelijk om daar van af te wijken.

Bij de snackcorner / keuken zijn dat 2 roosters.

• snackcorner/keuken: 10 – 14 uur en 14 – 18 uur.

Je kunt de frequenties van aanwezigheid in overleg zelf bepalen. Elke zaterdag of 1 keer in de acht weken?

Je krijgt:

Veel waardering van onze leden, bezoekende teams, toeschouwers en andere VRC vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Eén keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestavond voor alle vrijwilligers. Aan de andere kant van de bar, beleef je dan het plezier dat je je snack door een andere ingeschonken / getapt wordt.