Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Droogte in Nederland

Off 583

De droogte van de afgelopen weken heeft ook gevolg voor ons als VRC.

Sportservice Veenendaal heeft ons de afgelopen week laten weten dat de natuurgrasvelden (veld 4 en veld 5) de komende vier tot zes weken nog niet gebruikt mogen. De velden zullen zelfs opnieuw moeten ingezaaid en dat kan pas als er regen van enige betekenis is gevallen.

Dit heeft tot een hele puzzel geleid om in de eerste 3 weken van september alle bekerwedstrijden op kunstgras (veld 1,2 en 3) gepland te krijgen.

Het is echter gelukt. Al betekend het wel dat we weer als vanouds om 8.30 uur starten met de eerste wedstrijden en dat de laatste wedstrijden nog rond (uiterlijk) 18.00 uur zullen beginnen. De late wedstrijden zijn verdeeld over de teams zodat er maximaal één late thuiswedstrijd zal zijn per team.

Voor de start van de competitie op 22 september is nu nog niets bekend. Zodra er meer nieuws is publiceren we dit op de site.

Verder heeft sv Panter ons gevraagd of zij met hun eerste team gebruik kunnen maken

van onze sportpark. Zij hebben zelf geen kunstgras en mogen ook niet trainen en voetballen op de grasvelden.

Ook dit hebben we grotendeels kunnen inplannen zonder dat het ten koste gaat van

onze eigen trainingsruimte. Het kan echter voorkomen dat er vanaf eind augustus

incidenteel een team op een ander veld zal trainen dan het trainingsschema voorschrijft.

Let t.z.t. op de publicaties in de vitrine kast bij VRC.

Zijn er nog dringende vragen (NIET over de nu gepubliceerde aanvangstijden) mail dan naar: wedstrijdsecretaris@vv-VRC.nl