Duim omhoog voor sportverenigingen en – besturen

In coronatijd was er structureel overleg tussen de gemeente, Sportservice en verschillende sportverenigingen. Vorige week was dit corona-overleg, hopelijk, voor de laatste keer. Burgemeester Gert-Jan Kats en wethouder Martijn Beek bedankten het bestuur van de verenigingen, en daarmee de VELE VRIJWILLIGERS. Daar waar het bestuur meestal de prijzen uitreikt, ontvingen zij symbolisch een beeldje met ‘de duim omhoog.

Bron: De Rijnpost

Ook met de zes voetbalverenigingen vond de afgelopen periode structureel overleg plaats vanuit de gemeente en Sportservice.

Ook hen bedankten burgemeester Gert-Jan Kats en wethouder Martijn Beek op symbolische wijze.

Daarbij werd naar de voetbal- en sportverenigingen ook dank uitgesproken voor de inzet richting hun leden en sponsors.

Mooi waren vooral ook de diverse uitwisselingen en samenwerking die plaatsvonden bij de voetbalclubs.

Het meest zichtbare resultaat daarbij was de Veense Voetbalcup, die afgelopen weken plaats vond.