Algemeen, Jeugd

Een mooi stel kerels!

Off 191
Een mooi stel kerels! JO13-2

Wat krijg je als je voor de zomer een goed stel JO11 mannetjes aanvult met een paar blauwen en wat eigen kweek? Een heerlijk nieuw team wat zich VRC JO13-2 mag noemen ! Het meeverhuizen van beide trainers, de leider en de aanstelling van een vaste cameraman doen vervolgens de rest.

Het resultaat is dat deze mannschaft wekelijks moet voetballen tegen jongens die gemiddeld 1,5 jaar ouder zijn. Maar door de fysieke achterstand te compenseren met heerlijk samenspel winnen de mannen nu al wedstrijden! De begeleiding en aanhang genieten wekelijks van hun tomeloze inzet en spelvreugde. Ongelofelijk hoe snel zij zich het spelen op een heel veld nu al eigen hebben gemaakt. De nieuwe jongens zijn in de groep opgenomen alsof ze er al jaren bij lopen en iedereen gaat voor elkaar door het vuur. Wat mooi om elke zaterdag weer te zien hoe tegenstanders vooraf denken dat ze een makkelijke ochtend tegemoet gaan……….

Mannen, wij zijn trots op jullie en hopen dat het met deze groep en begeleiding nog heel lang zo leuk blijft. Zaterdag aanstaande weer een leuke pot thuis om 9.15 uur. En ook deze komt vast weer op Youtube om nog eens rustig terug te kijken.