Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Een succesvolle start voor de VRC Voetbal Academie!

0 159

Aan het begin van dit seizoen kwam VRC met iets unieks! De voetbalschool welke al tien jaar actief was, werd omgetoverd tot de VRC Voetbal Academie. Een upgrade met vele geavanceerde materialen, andere trainingsstof en waarbij het individu nóg meer centraal kwam te staan. Aangezien het één van de weinige clubs is in de regio met een eigen Academie kon het rekenen op veel media-aandacht. Een eigen Academie gericht om jongens en meisjes op te leiden naar een hoger niveau. Niet met gewone trainingen, maar trainingen die gericht zijn om de jeugd individueel technischer, fysiek en mentaal beter te maken.

Inmiddels is de VRC Voetbal Academie al enkele weken onderweg. ‘’Het is ontzettend jammer dat wij geen toeschouwers en ouders/begeleiders mogen ontvangen, maar we zijn al heel erg blij dat we met de kinderen aan de slag kunnen gaan’’, aldus Robin Segers. Patrick Rebergen, Bestuurslid Voetbalzaken, vult aan: ‘’Het enthousiasme waarmee de jeugd naar de trainingen komt is heel aanstekelijk. De professionaliteit van de trainingen valt direct op, mede daarom heb ik er ook voor gekozen om de spelers te helpen en sta ik met veel enthousiasme op het veld te helpen.’’

Het enthousiasme is niet alleen zichtbaar op het veld, maar wordt ook meegenomen naar huis. Op basis van leeftijd en niveau ontvangen de deelnemers huiswerk mee naar huis waarmee ze thuis aan de slag gaan. Mark Segers geeft hierbij tekst en uitleg: ‘Het huiswerk is een vervolg op wat onze deelnemers tijdens de training leren. Normaal zou het woord huiswerk niet altijd leuk gevonden worden, maar dat is bij ons gelukkig anders. Iedere week ontvang ik tientallen filmpjes van jongens en meiden die thuis aan het oefenen zijn, deze worden op ons Instagram account (@vrcvoetbalacademie) getoond en op vrijdag wijzen wij een Talent van de Week aan. Dit enthousiasme laat alleen maar zien dat we goed bezig zijn met dit nieuwe concept.’’

In de meivakantie staat een tweedaagse op het programma, waar ook leden van de club welke nog niet deelnemen, mee kunnen doen. Meer informatie hierover volgt t.z.t. Voor alle jeugdleden van VRC: houdt donderdag 6 en vrijdag 7 mei a.s. dus alvast vrij in de agenda. Ook zijn er onlangs teamfoto’s gemaakt, welke te zien zijn op het Facebookaccount van VRC en op het Instagram account van de VRC Voetbal Academie (@vrcvoetbalacademie).

Als bedrijf geïnteresseerd in de VRC Voetbal Academie? Zichtbaar zijn bij dit exclusieve concept van deze groeiende club? We komen graag met u in contact via voetbalacademie@vv-vrc.nl, op vele mogelijkheden kunt u zichtbaar worden en denken graag met u mee!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy