Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Een voetbalfestijn in de meivakantie!

0 92

Wat ging het hard! Waarbij de tweedaagse door de corona maatregelen eerst een oplossing werd om aan het trainingsschema te voldoen, zo blijkt het een waar spektakel te worden in de meivakantie! Naast de ruim 50 leden van de Voetbal Academie zullen er bij de tweedaagse ruim 70 extra deelnemers aanwezig zijn.

Het doel van de VRC Voetbal Academie is om jou als voetballer beter te maken, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van jouw techniek, coördinatie en fysiek.

Hierbij wordt er gewerkt in kleine groepen, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Zo ook in de meivakantie: ruim 25 trainers gaan op donderdag 6 en vrijdag 7 mei aanstaande met de deelnemers aan de slag.

Een groot en divers veld aan deelnemers,  variërend in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar bij de jongens en 17 jaar bij de meiden. Een waar voetbalfestijn op de velden van VRC!

Vergeten in te schrijven?

De groepsindeling is al gemaakt, maar het kan natuurlijk gebeuren dat er in deze groepen nog wat ruimte zit óf dat er een afmelding komt. Je komt dus op een wachtlijst terecht en iedere aanvraag zal individueel behandeld worden of hij/zij in aanmerking komt, dit kan dus per persoon verschillen (door de groepsindeling).

 

Aanmelden voor de wachtlijst kan via onderstaand inschrijfformulier

 

  ManVrouw   

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Evenementen

  • Geen evenementen

  Toernooien

  Bekijk hier het

  Challenge

  SponsorKliks

  Contact

  Sportpark Spitsbergen VRC
  Spitsbergenweg
  3902 HL VEENENDAAL
  Telefoon kantine: 0318 – 511041
  Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
  Privacy