Algemeen, Uitgelicht

Eerste training nieuwe MO11

0 218

14 blije meidengezichten stonden vandaag op het trainingsveld voor hun eerste training bij de nieuwe MO11 voor volgend seizoen. Deze training was bedoeld als eerste kennismaking met elkaar, maar voor sommige ook de eerste kennismaking met het meidenvoetbal.

Ongeveer de helft van de meiden heeft al een jaar in de MO11 gespeeld en een ander deel heeft in een gemengd team gevoetbald en maken nu de overstap naar een meidenteam. En zij vonden het geweldig! Geen stoere, vervelende en irritante jongens meer, maar leuke gezellige meiden.

En gezellig was het vanaf het eerste moment. Maar tijdens het spelen van een partijtje ging het toch even om winnen. Het was geweldig om te zien hoe fanatiek iedereen was. Als trainers hebben we genoten van deze eerste gezamenlijke training en de meiden ook. Na afloop was dan ook de eerste vraag, wanneer trainen we weer samen?  Dat wordt zaterdag 20 juni van 9 tot 10 uur. Kunnen de meiden elkaar nog beter leren kennen. Ben je 9 of 10 jaar, dan mag jij ook meetrainen.

Komend seizoen starten we met 2 MO11-teams, maar we kunnen nog wel een paar enthousiaste meiden gebruiken voor de MO11, maar ook voor andere meidenteams zoeken we nog speelsters. Dus wil je voetballen, meld je aan bij VRC bij de gezelligste en grootste meidenvereniging van Veenendaal.

Aanmelden kan via coordinator-dames@vv-vrc.nl

Jasper de Ruiter en Jeroen Hager

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy