Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Eetcafé “Skeutje Bij” sponsort trainingspakken VRC JO17-1!

De mannen van de JO17-1 lopen er al een tijdje op en top bij. Mooie tenues en inloopshirts van Docomar maar sinds een aantal maanden ook prachtig mooie trainingspakken gesponsord door eetcafé SKEUTJE BIJ.

Als bedankje voor deze prachtige pakken hebben we eigenaar Dik van den Haak bedankt met een bloemetje en een mooi flesje wijn. Dit hebben we gedaan voor één van onze trainingen op een woensdagavond. Hierbij werden we ook nog eens getrakteerd op een heerlijk etentje en een lekker drankje. Echt geweldig allemaal!! Super bedankt SKEUTJE BIJ. “Leuk” om te vertellen is dat tijdens de speech om Dik te bedanken werd aangegeven dat deze sponsoring veel waarde heeft ook omdat er veel jongens uit dit team voor de toekomst, potentiele klanten van SKEUTJE BIJ zullen zijn. waarop Dik antwoordde dat hij al een aantal gezichten herkende. Navraag van de begeleiding bij Dik wie dit dan waren zei Dik dat hij dit in verband met beroepsgeheim niet kon vertellen.

Tevens willen we ook Frank Verkade (vader van onze speler Esra Verkade) heel erg bedanken voor zijn bijdrage en bemiddeling.

Gaaf dat je dit voor onze jongens wil doen!!

Eetcafé SKEUTJE BIJ

MEER DAN ALLEEN ETEN EN DRINKEN. Of u SKEUTJE BIJ nu café, restaurant, brasserie, bar, kroeg of feesttent noemt, U kunt genieten van lekker eten en een ongedwongen sfeer. Als het om lekker happen en gezellig stappen gaat bent u bij Skeutje Bij aan het juiste adres. Want dinsdag t/m zaterdag van 16:04 uur tot in de late uurtjes kunt u volop genieten van alles wat SKEUTJE BIJ u te bieden heeft. En dat is een heleboel. Skeutje Bij heeft alle ingrediënten voor een gezellige middag of avond uit.

VRC JO17-1

Graag stellen wij VRC JO17-1 ook nog even voor. Als eerste is het mooi om te melden dat veel van deze jongens al vanaf de mini’s bij elkaar in het team spelen (zie foto).

Na het mooie vorige seizoen als JO16-1 werd er aan veel van onze talentvolle jongens getrokken. Veel clubs in en om Veenendaal hadden belangstelling voor deze talenten. Gelukkig hebben bijna alle jongens ervoor gekozen om bij VRC te blijven. Alleen Dennis heeft voor een andere club gekozen.

De verwachtingen voor dit seizoen waren dan ook hoog gespannen. In de voorbereiding speelden we mooie wedstrijden en we wonnen in de beker van zowel DOVO JO17-1 (derde divisie) en GVVV JO17-1 (vierde divisie). Helaas werden we verder in het beker toernooi nipt uitgeschakeld door Jonathan JO17-1 (uitkomend in de derde divisie).

In de competitie komen we uit in de hoofdklasse. Een mooie klasse met bijna allemaal aan elkaar gewaagde tegenstanders. We hebben dan ook mooie wedstrijden gespeeld waarvan we er een aantal net hebben verloren. Één uitschieter in negatieve zin (dik verloren) maar ook daarvan durven we te zeggen dat onze jongens ervan geleerd hebben. We zijn bovenin de middenmoot geëindigd en spelen de tweede helft van het seizoen dan ook in dezelfde klasse.

Één ding is zeker… Ook de eerste helft van het seizoen hebben we als team maar ook als individu weer geleerd. En daar gaat het om!

De tweede competitie helft spelen we tegen tegenstanders als CDW, Hertha, Maarssen, NVC en Seastum JO17-1. We kunnen onze borst dus weer nat maken en ons opmaken voor een prachtige 2e competitiehelft. Bent u in de gelegenheid… Kom dan gerust eens een wedstrijd van onze VRC JO17-1 kijken. Spektakel en mooie wedstrijden verzekerd.

Leuk om te melden is dat een viertal jongens uit dit team al een aantal keren mee hebben gedaan met de onder de 23 competitie!! Als 16 jarige jongen meespelen met talenten uit VRC 1, VRC 2 en VRC JO19-1…..Dat zegt genoeg.

Langs deze weg willen we als VRC JO17-1 nogmaals onze sponsoren bedanken voor de prachtig mooie pakken, tassen en tenues. Ook willen we alle vrijwilligers bedanken dat wij elke zaterdag met plezier kunnen en mogen voetballen en zonder zorgen op maandag en woensdag mogen trainen.

VRC JO17-1