El capitano bargie

Heey luiltjes,

Wou iedereen nogmaals een sportief en gezond jaar wensen!! Ondanks dat ik fiks te laat ben maar maak niet uit.

Wou effe een update doen na de winterstop in theorie want praktisch gezien zijn we nog niet begonnen voor mij gevoel vanwege wat sneeuwvlokken die ons land al zo 2 weken teistert. Om effe een throwback naar vorig vanuit mij gezien maar mag denk ik ook namens het team zeggen dat we genoten hebben van de onderlinge wedstrijd tegen VRC 1 op het bedrijventoernooi. Thanks VRC 1 dat jullie daar tijd voor vrij wouden maken de organisatie die wou helpen en de supporters die kwamen kijken voor ons. Doet mij veel dat dit gewoon kan is niet altijd gebruikelijk en maakt ook weer de club en sfeer wat VRC voor staat familie club.

Om weer naar het heden terug te gaan we zijn begonnen met trainen terwijl ik met vrc 1 in Spanje zat dus zo kleine 4 weken waarvan 2 weken niet en 1 indoor toernooi erop zitten hebben we morgen 2 februari een toernooi en onze 1ste wedstrijd 16 februari thuis tegen eldenia maar daar later wat meer over in dit verslag.

Wil eerst even melden dat ik echt TROTS ben op de trainers die elke week voor ons een training hebben gemaakt en tijd in ons steken we zijn niet altijd even makkelijk!! Daarbij wil ik mij vader echt super bedanken die echt alles regelt voor dit en er 7 dagen bijna mee bezig is om alles draaiende te houden en zaterdag ook mee gaat om te coachen. Maar met trots kan ik zeggen dat we de 1ste jeugdspelers hebben en we daar speciaal een team voor hebben. Dat er 4 nieuwe jongens hebben bij het g team. Dit had ik zo anderhalf jaar geleden niet kunnen zeggen dat dit zou gebeuren en dat de knvb ook met verbazing zit te kijken hoe wij dit met elkaar als club fiksen. Wil ook echt aanraden als je mensen in je omgeving hebt om ze bij ons aan te laten melden en als je nog twijfels of je het nog niet zeker weet kan mij haast niet voorstellen maar kom dan kijken om 19.00 op donderdag en eigenlijk gewoon lekker mee trainen.

Jullie hadden al kunnen lezen dat we morgen toernooi hebben en komt het verslag later van maar we hebben 16 februari thuis tegen eldenia de 1ste competitie wedstrijd. Mij vraag is om deze datums hieronder te noteren.?

16 februari 09.30 thuis eldenia

23 februari 10.00 thuis tegen dcs

16 maart 10.00 thuis tegen dts

6 april 10.00 thuis tegen jonge kracht

11 mei 10.00 thuis tegen westervoort

De laatste wedstrijd 11 mei is ook laatste officiële wedstrijd van de competitie op dit moment.

Mij vraag is of jullie ze willen noteren en willen komen?? Ik had in december de droom om een g afdeling te hebben en dat begint vorm te krijgen door simpel nu al een jeugdteam in opkomst. Als ik nu zie hoe de jongens elke keer weer worden opgenomen in de club en er echt bij horen geeft dat mij kippenvel. Wat zou het mooier zijn als de datums hierboven zoveel mogelijk plubliek langs de kant zou staan dat mensen vanuit uit verenigingen denken wat the fuck is hier aan de hand en dat ze ons zien spelen. Krijg er nu al kippenvel van als dat zou lukken. Weet dat niet zomaar een vraag is en weet dat het waarschijnlijk niet mogelijk is maar gun het de jongens de trainers en coaches om het seizoen zo te kunnen afsluiten want ze verdienen dit echt als groep zijnde.

Houd jullie nog een keer op de hoogte tussendoor en tot snel weer.

Laaatteeerrrzzzz El capitano bargie