Algemeen, Club van 50

Er kan nog weer gestemd worden!

Club van 50

Er kan nog gestemd worden door de leden van de Club van 50 op welk doel wij in 2020 gaan sponsoren. Wij hebben weer een aantal doelen opgevangen in de VRC wandelgangen. Dit zijn de doelen waar uit gestemd kan worden:

• Opknappen en organiseren fietsenstalling.
  • Opknapbeurt terras veld 1 (met dezelfde uitstraling als terras veld 2). Helaas is het huidige meubilair op dit terras aan vervanging toe.
  • Speeltoestel voor de jongste jeugd op de nieuwe grasstrook tussen veld 1 en veld 2.
  • Promofilm VRC dames/jeugd; om VRC positief op de kaart te zetten.
  • Serre op terras veld 1; nu worden er regelmatig partytenten o.i.d. gehuurd. Het zou mooi zijn om hiervoor in de plaats een vaste serre te gaan realiseren.

Jouw keuze kan/mag je doorgeven via onderstaand formulier. Stemmen kan tot 9 april  2019!!

Opknappen en organiseren fietsenstalling.Opknapbeurt terras veld 1 (met dezelfde uitstraling als terras veld 2).Speeltoestel voor de jongste jeugd op de nieuwe grasstrook tussen veld 1 en veld 2.Promofilm damesvoetbal; dit item is ingebracht met de bedoeling om het damesvoetbal meer te promoten.Serre op terras veld 1.