Algemeen, Uitgelicht

FC Utrecht FunRun

Off 100

GRAAG BRENGEN WIJ U OP DE HOOGTE VAN HET VOLGENDE EVENT: De FC Utrecht FunRun ( http://www.stadiumfunrun.com/index.php/event/stadium-funrun-utrecht/ )

De FC Utrecht FunRun is unieke een goede doelen loop die door FC Utrecht georganiseerd wordt op zaterdag 13 oktober 2018.

We doen een beroep op de leden van VRC om zich hiervoor aan te melden (dat kan t/m 12 oktober 2018)!

De opbrengsten komen ten goede van De Hoogstraat Revalidatiecentrum en de Charity Box van FC Utrecht.

Wil jij op plekken komen in Stadion Galgenwaard waar normaal alleen spelers van FC Utrecht mogen komen? Schrijf je dan nu in voor de 1e editie van de FC Utrecht FunRun op zaterdag 13 oktober 2018!

De FC Utrecht FunRun is een charity & fun hardloopevenement in- en rondom Stadion Galgenwaard. FC Utrecht heeft de ambitie om iedereen in de provincie Utrecht in beweging te krijgen. Op 13 oktober 2018 willen wij iedereen in beweging brengen en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. De run kent een Familierun en een Hoogstraatrun waarvoor je je kunt aanmelden. Tevens kun je de trappen van de Bunnikside trotseren met de Trappenchallenge!

Met jouw deelname steun je de goede doelen FC Utrecht Maatschappelijk en haar charitybox of De Hoogstraat Revalidatie. Doe je mee aan de Hoogstraatrun? Dan sponsor je De Hoogstraat Revalidatie. Deze route gaat over het karakteristieke kazerneterrein (Kromhout Kazerne).

Mis dit unieke evenement niet: schrijf je nu in voor de FC Utrecht FunRun! Help ons deze goede doelen te steunen, maak je eigen donatiepagina aan en deel deze met zoveel mogelijk vrienden en familie. Tot 13 oktober!

Aanmelden kan door een te sturen naar: k.vantamelen@fcutrecht.nl

Koos van Tamelen
Ambassadeur
030‑888 55 00 / 06- 54 26 34 39

 

 

 

 

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy