Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

FC Utrecht Voetbaldagen op 23 en 24 juli bij vv VRC

In de 1e week van de zomervakantie, op donderdag 23 en vrijdag 24 juli, organiseert VRC in samenwerking met FC Utrecht, de FC Utrecht Experience Voetbaldagen op ons eigen sportpark Spitsbergen. Tijdens deze Voetbaldagen ga je ervaren hoe het is om te trainen als een échte FC Utrecht-speler.

Deze Experience is natuurlijk niet alleen voor VRC-leden, maar voor iedereen uit de regio, die heel veel plezier beleeft aan voetballen en gezellig samenzijn met andere voetbalfanaten!

Het zijn dé Voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je onder leiding van een FC Utrecht-trainer, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

Waar, wanneer en voor wie?

• Het vindt plaats op ons eigen sportpark Spitsbergen (VRC)
  • De activiteit is elke dag van 09:00 – 16:00 uur
  • Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Het Event staat onder leiding van een FC Utrecht Academie trainer en zal geassisteerd worden door VRC-trainers en evt. talentvolle trainers van andere RAC-clubs die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

Het inschrijftarief bedraagt €139,- per kind. Daarvoor ontvang je een echt FC Utrecht-trainingstenue. Na afloop zal iedereen een FC Utrecht Goodiebag ontvangen, inclusief twee wedstrijdkaarten van een later te bepalen FC Utrecht thuiswedstrijd. Deze zijn te verzilveren na de Corona-periode.

Meerdere kinderen uit één gezin?

Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €10 voor elk extra kind!

Inschrijven kan hier!

Definitieve informatie en programma wordt later verstrekt.

Tot 23 en 24 juli!